Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Κόλαφος ο Μανούσος Μανουσάκης: «Όταν πήγα στον Μίνωα Κυριακού μου είπε...»

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τις σειρές του

13 Απριλίου 2023 18:06
Κόλαφος ο Μανούσος Μανουσάκης: «Όταν πήγα στον Μίνωα Κυριακού μου είπε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τον Μίνωα Κυριακού και ήταν κόλαφος, αποκαλύπτοντας τι του είπε όταν του πήγε το σενάριο μιας σειράς του.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημιουργός των επιτυχιών αναφέρθηκε στις μεγάλες του επιτυχίες στην ιδιωτική τηλεόραση και τις αντιστάσεις που βρήκε σε αυτήν στα πρώτα του βήματα, ενώ δείτε τι είχε αποκαλύψει για την παρενόχληση που είχε δεχτεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανούσος Μανουσάκης εξομολογήθηκε πως «αντιστάσεις στο ξεκίνημα, όχι, δεν βρήκα. Ίσα ίσα. Ούτε και για τους Ψίθυρους καρδιάς που το ήθελαν όλοι. Όχι, δεν το ήθελε ο ΑΝΤ1 και πήγα και το έκανα στο MEGA. Μου είχαν πει «και ποιος ενδιαφέρεται για τους τσιγγάνους;». Μόλις το άκουσε όμως ο Τζώνη Καλημέρης στο MEGA, είπε «αυτό φερ’ το τώρα εδώ». Αντίστροφα, όταν πήγα το Άγγιγμα Ψυχής στο MEGA είπαν όχι αλλά όταν το πήγα στον ΑΝΤ1 μού είπαν «τώρα φερ’ το αυτό εδώ». Αυτές είναι πάντα οι συμπτώσεις».

«Για παράδειγμα όταν πήγα για το Τμήμα Ηθών στον Μίνωα Κυριακού, μου είπε «αύριο το πρωί αρχίζεις γυρίσματα». Μόλις του περιέγραψα δηλαδή την ιδέα που ήθελα να κάνουμε. Το «Η αγάπη ήρθε από μακριά» ήταν μια πρόταση του Θοδωρή Κυριακού που εγώ όμως το φοβήθηκα, «είναι λίγο νωρίς ακόμα» του είχα πει γιατί τότε ήταν πολύ ηλεκτρισμένες οι σχέσεις και μόλις είχε έρθει αυτό το προσφυγικό στην Ελλάδα. Υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν κάτι απλό, επέμενε όμως ο κ. Κυριακού να το κάνουμε και είχε δίκιο».

«Στο θέμα των τσιγγάνων αισθάνομαι πάρα πολύ ότι βοήθησα και μου το μετέφεραν οι ίδιοι. Μου μετέφεραν το γεγονός ότι πραγματικά η θέση τους άλλαξε βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι και άρχισε να γίνεται ένας βηματισμός. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ επιφυλακτικοί, είχαν μάλιστα δίκιο γιατί έχουν υποφέρει, αλλά μόλις είδαν το πρώτο επεισόδιο… άνοιξαν όλες οι πόρτες» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μανούσος Μανουσάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share