Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρώτη δημόσια έξοδος στα μπουζούκια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μετά το ερχομό του γιου τους

Πρώτη δημόσια έξοδος μετά τον ερχομό του γιου της

13 Απριλίου 2023 16:57
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρώτη δημόσια έξοδος στα μπουζούκια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μετά το ερχομό του γιου τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα μπουζούκια βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη της δημόσια έξοδος μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο να απολαμβάνουν το μουσικό πρόγραμμα. Οι νέοι γονείς φάνηκαν να μοιράζονται τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για την παρουσιάστρια, καθώς είχε τροχαίο ατύχημα στη Βούλα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα μπουζούκια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο τον γιο της στις 6 Ιανουαρίου.

Η παρουσιάστρια δεν είχε μπορέσει να κρύψει τη συγκίνησή της στις πρώτες της δηλώσεις ως μητέρα.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή», είχε πει σε κοινές δηλώσεις με τον γυναικολόγο της.

Ακόμη, είχε αποκαλύψει πως: «Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου».

Ακόμη ο γυναικολόγος της είχε πει στις κάμερες, ότι το μωρό μοιάζει στον σύζυγο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η απόφαση για την αποζημίωση στη γυναίκα που χτύπησε με το αμάξι

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως το «φυσάει και δεν κρυώνει» μετά το τροχαίο που είχε στη Βούλα. Υπενθυμίζεται πως η παρουσιάστρια χτύπησε μια γυναίκα έξω από το νοσοκομείο «Ασκληπιείο». Τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε απόφαση για την αποζημίωση.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται, τα βρήκαν σε όλα και δεν υφίσταται καμία εστία αντιδικίας μεταξύ τους, καθώς προέβησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες έχουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις μετά το συμβάν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σπυροπούλου βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της τραυματισμένης γυναίκας από την πρώτη στιγμή και την επισκέπτεται συχνά στο νοσοκομείο για να δει την κατάστασή της.

Για το τροχαίο ατύχημα στη Βούλα, στο οποίο ενεπλάκη η Σπυροπούλου, μίλησε -πριν από λίγες ημέρες- ο δικηγόρος της, Ανδρέας Μήτσαινας.

O δικηγόρος της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Ανδρέας Μήτσαινας, τόνισε πως η εντολέας του δεν φέρει ευθύνη για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό ηλικιωμένης γυναίκας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τροχαίο Βούλα αποζημίωση

Παράλληλα, επισήμανε ότι από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της παθούσας.

«Η κυρία Σπυροπούλου δεν ευθύνεται επ’ ουδενί για το συμβάν. Ερχόταν από το νοσοκομείο όπου είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις. Η ταχύτητα με την οποία κινείτο ήταν πολύ μικρή απλώς η ατυχής κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη ό,τι συνέβη» είπε αρχικά ο Μήτσαινας στην εκπομπή «TLive» του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της προανακρίσεως απλώς ήθελα να παρέμβω και να πω ότι η κυρία Σπυροπούλου έχει προστρέξει από την πρώτη στιγμή στην κυρία, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει πάει στην ίδια στο νοσοκομείο τρεις φορές, έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς».

«Ενεπλάκη εντελώς ατυχώς και χωρίς δική της ευθύνη. Αυτό που σας λέω επίσημα είναι ότι η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική, δεν υπήρχε κανένας λόγος να συμβεί αυτό πλην όμως με τη συμπεριφορά της παθούσης συνέβη ό,τι συνέβη.

Η πελάτισσά μου είναι συντετριμμένη, είναι ένα γεγονός που δεν ανέμενε να συμβεί αυτές τις μέρες ειδικά μετά την επιστροφή της από τον γιατρό», κατέληξε ο δικηγόρος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share