Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατέρρευσε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Σα να έβαλα έναν επίλογο…» (Video)

Τι συνέβη;

12 Απριλίου 2023 20:22
Κατέρρευσε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Σα να έβαλα έναν επίλογο…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε την εκπομπή της "Αλήθειες με τη Ζήνα", η Ζήνα Κουτσελίνη και αποκάλυψε τι συνέβη...

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε μια άκρως ανθρώπινη στιγμή θυμήθηκε τον αγαπημένο της συνεργάτη Γιώργο Καραϊβάζ και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Πω, πω τι έπαθα»

«Χθες είδα πολλές εκπομπές και είδα του παρελθόντος χρόνου με πολύ Γιώργο Καραϊβάζ. Μόλις έπεσε το σήμα μου ήρθε αμέσως η εικόνα.

Και έπεσα πάνω σε στιγμές που είχε τόση πλάκα. Θυμάμαι το τραπέζι που καθόταν στη γωνία και ο τρόπος που κάθε φορά έμπαινε στην παρέα, βαρετά, βαρεμένος, που χάρη μας έκανε.

Μου ήρθε με το σήμα, σαν να έβαλα έναν επίλογο. Πωπω, τι έπαθα. Ανεξέλεγκτο» είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα

Κόλαφος η Ζήνα Κουτσελίνη: Η αποκάλυψη «βόμβα» για τον Δημήτρη Κοντομηνά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Καλεσμένη στο πλατό του "Πρωινού" είχε βρεθεί πριν καιρό η Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη δε "μάσησε" τα λόγια της και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του Δημήτρη Κοντομηνά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Ζήνα Κουτσελίνη εξομολογήθηκε: :Αυτός ο ηγέτης, με έβαλε στο σπίτι του πάρα πολλές φορές, σχεδόν καθημερινά ήμουν εκεί. Έχει μοιραστεί πολλές δικές του αλήθειες μαζί μου. Ήταν ένα μικρό παιδί και αγαπούσε τους ανθρώπους γύρω του. Ντίμη τον λέγαμε. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η τεράστια διαφορά ηλικίας του Δημήτρη Κοντομηνά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Έριχνε ένα βόλι στη σύσκεψη, μάς άφηνε όλους να φωνάζουμε, έφευγε για λίγο έξω, ερχόταν και έλεγε: «Τι έγινε παιδιά, τα βρήκατε»; Ήταν ένα πειραχτήρι και μαζί με τον Δήμο Βερύκιο ήταν αχτύπητο δίδυμο.

Πολλά λεφτά μοίρασε. Παρότι με τον αείμνηστο είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, όταν έγινε αυτό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εγώ έφυγα. Αλλά θα πω ένα πολύ σημαντικό συμβάν. Βρεθήκαμε κάπου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και ήμασταν στα διπλανά τραπέζια.

Τότε γύρισε και μου είπε: «Σου ζητώ συγγνώμη Ζήνα. Για ό,τι σου έκανα, σου ζητώ πραγματικά συγγνώμη. Αλλά ήταν πέρα από μένα». Αυτό το λέω γιατί ήταν λόγια ενός σπουδαίου άνδρα. Και δεν ήταν μόνος του. Ήταν με την μετέπειτα σύντροφό του, την Αμερικανίδα…

Εγώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την πήρα από το χέρι και δουλέψαμε πολύ παρέα. Θα ήθελα ως δασκάλα της να της μεταδώσω ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε το λάθος της. Δεν είναι θέμα συγχώρεσης, είναι θέμα ότι θέλω να μάθει ότι οι άνθρωποι όταν κάνουμε λάθη σκύβουμε ρε παιδί μου και λέμε συγγνώμη.

Περιμένω ένα συγγνώμη, όχι να την συγχωρήσω. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς το είπε με τόση τρυφεράδα πατέρα. Είχα πολύ κόσμο δίπλα μου εκείνη την μέρα που τον άκουγαν και δεν το πίστευαν, ένας άντρας δύο μέτρα να λέει αυτό»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share