Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Βόμβα» από Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ένα διάστημα δεν ήμασταν μαζί με τη Μαρέβα, περάσαμε...»

Η αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή

12 Απριλίου 2023 13:02
«Βόμβα» από Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ένα διάστημα δεν ήμασταν μαζί με τη Μαρέβα, περάσαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του «βόμβα» έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο γάμο του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και αποκάλυψε πως για ένα διάστημα δεν ήταν μαζί.

Με τη Μαρέβα είμαστε μαζί 30 χρόνια. Περάσαμε δυσκολίες και ένα διάστημα που δεν είμασταν μαζί. Η σχέση μας έγινε πιο δυνατή. Είναι ένας θερμός και υποστηρικτικός άνθρωπος και ένας άνθρωπος που με κρατάει γειωμένο. Ότι η εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός.

Η Μαρέβα σίγουρα θα μου πει την άποψή της με ωμό τρόπο. Θα με πιέσει είναι πεισματάρα δεν έχει πάντα δίκιο αλλά έχει πιο συχνά και έχει ένα άλλο αισθητήριο και μια ευφυία εντυπωσιακή», δήλωσε.

«Η μάνα μου είχε ισχυρή προσωπικότητα και η Μαρέβα και η μάνα μου έλεγε τη γνώμη της. Και στάθηκε δίπλα στον πατέρα μου. Μου λείπουν οι γονείς μου και όταν είμαι στην Κρήτη πάντα σταματώ στο νεκροταφείο και αφήνω ένα λουλούδι. Οι γονείς έχουν κάνει καλή δουλειά και όταν ρωτάς την γνώμη τους ξέρεις τι θα σου έλεγαν αν θα ήταν παρόντες», σημείωσε ακόμη.

«Θα έκανα τατουάζ»

Για το αν θα κάνει τατουάζ είπε «η σύζυγός μου τα έχει από παλιά και για το αν θα έκανε εκείνος είπε ότι μπορεί αν υπήρχε λόγος. Είναι αποφάσεις της στιγμής και σηματοδοτούν κάποιο λόγο. Η σύζυγός μου έχει ένα δελφινάκι θα μου άρεσε. Τους λέω βέβαια ότι το τατουάζ είναι για μια ζωή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share