Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Αν έρθει κι άλλο παιδί θα ήθελα να είναι...»

Τι εξομολογήθηκε;

12 Απριλίου 2023 10:11
«Βόμβα» από Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Αν έρθει κι άλλο παιδί θα ήθελα να είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του «βόμβα» είχε ρίξει στο παρελθόν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αποκαλύπτοντας το φύλο που θα ήθελε να έχει το δεύτερο παιδί του, αν ποτέ έρθει.

«Κούφανε» τη Βάσω Λασκαράκη ο πρώην σύζυγός της με αυτά που είπε. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του δήλωσε με πολύ φυσικό τρόπο πως το ότι θα κάνει σ@ξ η κόρη τους είναι δεδομένο. Με την ευκαιρία, δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη του.

«Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένα δεύτερο παιδί. Είναι και οι εποχές δύσκολες. Δεν πρέπει να σε πιάνει ανυπομονησία σε τέτοια θέματα. Άλλωστε τυχερά είναι αυτά» δήλωσε στο Εγώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και εξήγησε γιατί δεν θέλει αγόρι.

Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Για να βγαίνει μέχρι αργά έξω και να μπεκροπίνει; Αν έρθει στη ζωή μου ένα ακόμα παιδί, πάλι κορίτσι θα ήθελα να είναι. Το μόνο που εύχομαι είναι να βρει έναν καλό σύντροφο που να της φέρεται καλά. Το ότι θα κάνει σεξ είναι δεδομένο.

Είτε κάνει πενήντα φορές, είτε δεκαπέντε, είτε δυο , θα κάνει. Δεν το αποφεύγεις. Καλύτερα να μην είναι στερημένο το κορίτσι. Αρκεί να έχει βρει ένα καλό παιδί»

Μοιάζουν σαν δίδυμοι: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, είναι ένας από τους πιο όμορφους και γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής show bizz και από ότι φαίνεται το γονίδιο της ομορφιάς έχει όλη η οικογένεια... όπως αποδεικνύεται και από τον κούκλο αδερφό του.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Τσιμιτσέλη, ο οποίος έχει επιλέξει ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι από αυτό του αδερφού του, Γιάννη. Με την ευκαιρία δες εδώ τον κούκλο αδερφό της Αθηνάς Οικονομάκου.

Δείτε εδώ τον κούκλο αδερφό του

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share