Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μαρτύριο της Ρούλας Κορομηλά όταν προσπαθούσε να κάνει παιδί και το θαύμα που βίωσε: «Ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι! Πήγαμε στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου κάναμε μια παράκληση και...»

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους πριν από μερικά χρόνια

12 Απριλίου 2023 08:56
Το μαρτύριο της Ρούλας Κορομηλά όταν προσπαθούσε να κάνει παιδί και το θαύμα που βίωσε: «Ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι! Πήγαμε στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου κάναμε μια παράκληση και...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με δάκρυα στα μάτια η Ρούλα Κορομηλά παραδέχτηκε για πρώτη φορά όσα βίωσε, το διάστημα που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί. Παράλληλα, η Ρούλα Κορομηλά ουδέποτε δίστασε να τοποθετηθεί για κοινωνικά θέματα και ένα εξ αυτών, που προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή, έφερε και τη δική της «θυελλώδη» αντίδραση.

Την αποκάλυψη είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος σε εκπομπή της: «Πριν από 10 χρόνια ήμουν στην παραλία, κάπου στη Χαλκιδική. Είχα τα παιδιά μου και παίζαμε με τα κουβαδάκια, με την άμμο κλπ.και ακούω μια φωνή από πίσω μου… “Γιώργο”! Γυρνάω και βλέπω έναν άνθρωπο… και λέω “Ποια είσαι”; Και μου λέει “Είμαι η Ρούλα”. Δε σε κατάλαβα! Καταλαβαίνεις τι λέμε τώρα; Ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι αυτό! Μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνεις παιδί, δεν ήταν για κάτι άλλο…

Ήθελες να γίνεις μαμά ρε γαμ…ο! Αυτό… Και φύγαμε και πήγαμε το βράδυ μαζί στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου και καθίσαμε μαζί με την ηγουμένη και τις καλόγριες, κάναμε μια παράκληση και η Ρούλα σηκώθηκε. Ήρθε στο καρεκλάκι -ήταν ακόμα στο αναπηρικό- και σηκώθηκε το κορίτσι μου», είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Θεοφάνους με τη Ρούλα Κορομηλά να ξεσπά σε δάκρυα.

«Δεν είχα ποτέ φανταστεί...»: Εξομολόγηση ψυχής για την Ρούλα Κορομηλά

Την Ελεονώρα Μελέτη και τη Ρούλα Κορομηλά συνδέει εδώ και χρόνια μια στενή φιλία. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την Άντζελα Δημητρίου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA».

Σε αυτή, οι δύο γυναίκες φαίνονται αγκαλιασμένες, να χαμογελούν πλατιά στον φακό. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε κάτι για τη φιλία τους.

Όπως είπε, ποτέ δεν περίμενε πως θα έφτανε σε σημείο να είναι φίλη με τη Ρούλα Κορομηλά, αφού κάποτε ήταν μεγάλη της θαυμάστρια.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όταν τη χάζευα με τις ώρες στη τηλεόραση δεν είχα ποτέ φανταστεί μια τέτοια φωτογραφία και τόσα άλλα που έχουν γίνει κι έχουν ειπωθεί μεταξύ μας, αραχτές σε καναπέδες με πιτζάμες και κάλτσες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share