Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Απόστολος Γκλέτσος: «Με εντολή της Μιμής Ντενίση με πέταξαν...»

Τι αποκάλυψε;

11 Απριλίου 2023 16:17
Κόλαφος ο Απόστολος Γκλέτσος: «Με εντολή της Μιμής Ντενίση με πέταξαν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος και ήταν κόλαφος. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που συνέβη πολύ παλιά σε μια συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση, όταν με εντολή της τον πέταξαν έξω από το γύρισμα. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα της κόρης του.

«Στην κωμωδία με δίδαξε ο μεγαλύτερος δάσκαλος, ο Σταμάτης Φασουλής. Θα έχω μια μικρή συμμετοχή την επόμενη σεζόν στο Τμήμα Ηθών. Όλοι οι παλιοί θα κάνουμε κάτι. 22 χρόνια πριν που προβλήθηκε η σειρά “Η αγάπη ήρθε από μακριά”, το κοινό ταυτιζόταν με τους ρόλους. Δεν μου άρεσε ο ρόλος και είπα στον Μανουσάκη “άστο, γιατί θα τσακώνομαι στο δρόμο”.

Σίγουρα με έχουν απατήσει, εγώ όχι. Η Βάνα είπε για τη σχέση μας, μην πείτε ότι το είπα εγώ. Εντάξει, είναι ωραίος τύπος η Βάνα. Τη Μιμή Ντενίση την εκνευρίζει όταν τη μιμούμαι. Μια μέρα που το έκανα, άρχισε να με βρίζει με το χειρότερο τρόπο και με πέταξαν έξω από το γύρισμα με εντολή της», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα απ’ όσα έχω πει. Πολλά απ’ όσα έχω πει δεν ήταν αυθόρμητα, υπήρχε λόγος τη στιγμή που ειπώθηκαν. Το πρόβλημα υγείας που πέρασα μου επέβαλε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν πίνω ούτε μπύρα».

Καθηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω ζήσει...» - Μία δήλωση που κανείς δεν την περίμενε

Για τον πόλεμο που έχει δεχτεί σε πολιτικό επίπεδο και την προδοσία από ανθρώπος, μίλησε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν έχει ζήσει ποτέ τον απόλυτο έρωτα και δεν θα ήθελε. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε για τις δηλώσεις που έχει κάνει για τους ομοφυλόφιλους, ενώ μίλησε και για τη σχέση που έχει με την κόρη του.

«Έχω μπροστά μου έναν προεκλογικό αγώνα για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Με έχουν πολεμήσει πολιτικά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, κάποια στιγμή θα γράψω ένα βιβλίο γι’ αυτό, τι συνέβη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Με πείραξε η ήττα. Κυρίως με πείραξε η προδοσία κάποιων ανθρώπων. Ο αντίπαλος μπορεί να κάνει τα πάντα για να σε νικήσει, αλλά ότι κάποιοι δικοί σου άνθρωποι είναι τόσο αγνώμονες και τόσο προδότες, αυτό σε στενοχωρεί», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Δεν θα ήθελα να τον ζήσω. Το έχω δει να συμβαίνει σε άλλους και τρομάζω. Βλέπω ανθρώπους να καταστρέφονται από αυτό. Όχι δεν θέλω, ευχαριστώ. Δεν ήταν προτεραιότητα στη ζωή μου ο έρωτας, ήταν άλλα πράγματα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share