Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ανοίγει το παράθυρο και... εκσφενδονίζει!» - Το αηδιαστικό σκηνικό που βίωσε στην Μπανγκόκ (Video)

Η σπαρταριστή περιγραφή της παρουσιάστριας

11 Απριλίου 2023 11:23
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ανοίγει το παράθυρο και... εκσφενδονίζει!» -  Το αηδιαστικό σκηνικό που βίωσε στην Μπανγκόκ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή το ταξίδι του Μέμου Μπεγνή στην Μπανγκόκ, περιέγραψε στον «αέρα» της εκπομπής της ένα… αηδιαστικό σκηνικό που βίωσε σε ταξί όταν με φίλη της αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη μακρινή Ταϊλάνδη. Από την άλλη, δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητη με μια θλιβερή είδηση, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από γνωστό ζευγάρι της showbiz.

«Είναι από τα πλέον αηδιαστικά σκηνικά που έχω ζήσει. Έχω πάει 15χρόνια πριν με μία φίλη μου και ο οδηγός… μάζευε (έκανε τον ήχο) και αφού μαζεύει, μαζεύει και ικανοποιείται με το ποσοστό που έχει μαζέψει, ανοίγει το παράθυρο και… εκσφενδονίζει!» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με όλους να αηδιάζουν και να γελάνε ταυτόχρονα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα ξεκινήσω με έναν χωρισμό βόμβα...» - Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν στον αέρα του Happy Day

Περονόσπορος έχει πέσει τέλος πάντων σε αυτή την showbiz; Λίγες ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού της Λένας Δροσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη έρχεται στην δημοσιότητα ακόμα ένα ζευγάρι που διαλύει το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 7/4 στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τον Γιώργο Σατσίδη στην κλασική του στήλη κι εκείνος παίρνοντας κατευθείαν την σκυτάλη, προέβη σε πολλές αποκαλύψεις!

Ποιο ζευγάρι χώρισε

«Είναι ένας καλλιτέχνης πάρα πολύ ώριμος, με κουλτούρα, με στιλ, παντρεμένος 14χρόνια με την Μόνικα Μπελούτσι, χώρισαν πάρα πολύ ειρηνικά, απέκτησαν δυο παιδιά. Ερωτεύτηκε αυτή την μαύρη καλλονή μόλις ήταν 19 χρονών κι εκείνος ήταν 52, παντρεύτηκαν με μια μεγάλη διαφορά ηλικίας και σε αυτή την φάση ενώ εκείνη εχθές είχε και τα γενέθλιά της ο Βενσάν Κασέλ έσβησε όλα τα ίχνη αυτού του έρωτα από το instagram του, έχουν αποκτήσει μαζί κι ένα παιδάκι. Τρίτο πρόσωπο μυρίζεται γιατί η κοπέλα είναι και πάρα πολύ νέα. Έγινε κάποια απιστία πιστεύω και θα το μάθουμε σύντομα. Δεν είναι κάτι μικρό πάντως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share