Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ράκος η Κατερίνα Καινούργιου: «Δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου... Το σπίτι είναι τόσο άδειο χωρίς εσένα» - Ο θάνατος που "τσάκισε" την παρουσιάστρια (photo)

Το συγκινητικό μήνυμά της στα κοινωνικά δίκτυα

11 Απριλίου 2023 08:18
Ράκος η Κατερίνα Καινούργιου: «Δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου... Το σπίτι είναι τόσο άδειο χωρίς εσένα» - Ο θάνατος που
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δύσκολες ώρες βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε από τη ζωή έναν πολύ δικό της άνθρωπο, την κα. Μαρία, όπως ανέφερε η ίδια, μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Χθες (10/4) στο πλατό της εκπομπής της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς όπως ανέφερε πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη της γυναίκα, λέγοντας στον αέρα της εκπομπής: «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Απλά με ενημέρωσαν πως έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες».

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας έκανε ανάρτηση στο Instagram με μια μαύρη φωτογραφία και αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον άνθρωπό της:

«Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου…Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου…με πρόσεξες πιο πολύ κ από παιδί σου … Ήσουν μια πανέμορφη ψυχή, γεμάτη αγάπη ,πίστη και καλοσύνη …με έκανες καλύτερο άνθρωπο …μου λείπεις ήδη πολύ …το σπίτι είναι τόσο …άδειο χωρίς εσένα. Οι λέξεις δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου …δεν θα σε ξεχάσω …ΠΟΤΕ! Σ ευχαριστώ για όλα … Καλό ταξίδι και να έρχεσαι που και που να μου δίνεις τις συμβουλές σου… Όπως πάντα …»

«Άναψε φωτιές» η Κατερίνα Καινούργιου: Το μυστικό της που το ξέρει μόνο ο Νίκος Κοκλώνης - «Πες μας αν γίνει σύντομα να χάσουμε κιλά»

Την αφιέρωση που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε η παρέα της Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια να κάνει μία αποκάλυψη που άναψε «φωτιές» στα μπατζάκια των συνεργατών της. Ενώ, έξαλλος με την Κατερίνα Καινούργιου έγινε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός στο J2US του Σαββάτου τραγούδησε για τους κριτές του και όταν έφτασε στη Δέσποινα Βανδή της εξέφρασε πόσο ανυπομονεί να τη δει νυφούλα και να της κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha με αφορμή όσα ειπώθηκαν έκανε λόγο για ένα μυστικό της που το ξέρει μόνο ο Νίκος Κοκλώνης και αναρωτήθηκε αν ο κολλητός της άφησε κάποια υπόνοια στο J2US.

«Ξέρει κάτι για μένα αλλά δεν νομίζω ότι υπονόησε αυτό στο J2US…» είπε.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αμέσως βιάστηκε να τη ρωτήσει τι εννοεί και αν πρέπει να αρχίσει να ράβεται για τον γάμο της οικοδέσποινας στον Alpha.

«Κάτσε ρε Κατερίνα, αυτό προς τα εκεί που θέλουμε όλοι; Μπράβο ρε Κατερίνα! Αν είναι να γίνει σύντομα πρέπει να χάσουμε 30 κιλά.»

Εκείνη χαμογέλασε, δεν απάντησε και άλλαξε θέμα…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share