Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον «Μανολάκη» από το «Καφέ της Χαράς» - Στη φόρα το ποσό που έπαιρνε από την σειρά

Αδιανόητο!

8 Απριλίου 2023 18:44
Αποκάλυψη «βόμβα» για τον «Μανολάκη» από το «Καφέ της Χαράς» - Στη φόρα το ποσό που έπαιρνε από την σειρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς μίλησε στο «Γειά σου» και στην Νάνσυ Παραδεισανού για το Καφέ της Χαράς, την προσωπική του ζωή, αλλά και το Survivor. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η «παπαδιά» από την σειρά.

«Ήμουν 12 στην πρώτη μου συμμετοχή στο Καφέ της Χαράς. Γνώρισα τον Χάρη Ρώμα τυχαία σε ένα θέατρο, καθόταν δίπλα μου και μου είπε να πάω να κάνω οντισιόν. Ήμασταν κάποια παιδάκια και με πήρανε. Τότε πρέπει να έπαιρνα γύρω στα 800 ευρώ» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Μανωλάκη στο Καφέ της Χαράς.

Για την επιστροφή της σειράς, μετά από αρκετά χρόνια ανέφερε: «Ήταν υπέροχα. Με πέτυχε και σε μία φάση που τελείωνα την σχολή κι όταν τελειώνεις σκέφτεσαι τι θα κάνω μετά. Είχα κλείσει βέβαια σε θέατρο, αλλά με είχε πιάσει μια ανασφάλεια και με πήρε ο Χάρης να μου πει για το Καφέ της Χαράς δύο μήνες πριν δώσω εξετάσεις. Ήρθε ως από μηχανής Θεός και για μία ακόμα φορά αφετηρία. Νομίζω ότι πρέπει να χόρευα στον δρόμο, ήμουν πολύ χαρούμενος» συνέχιζε ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Θυμάστε τον γιατρό που ερωτεύτηκε η Ματούλα στο «Καφέ της Χαράς»; Θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα

Θυμάστε τον Αιμίλιο, τον γιατρό που μπήκε στο τέλος του «Καφέ της Χαράς» και αποτέλεσε το μεγάλο έρωτα της Ματούλας; Ο ίδιος σήμερα μας εκπλήσσει με την εικόνα του, καθώς έχει μείνει... ολόιδιος.

Τον χαρακτήρα υποδύθηκε ο ηθοποιός Σαράντος Γεωγλέρης και από τότε έχουν περάσει 18 χρόνια. Σήμερα ο ηθοποιός δεν έχετε αλλάξει και πολύ εμφανισιακά, όμως ο χρόνος σίγουρα φαίνεται πως έχει περάσει.

Πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του Σαράντου Γεωγλέρη ήταν στις 20/9 στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share