Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τον έχει σα γιο της: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός της Μαρινέλλας - Με τι ασχολείται (photo)

Δείτε φωτογραφίες του για πρώτη φορά

7 Απριλίου 2023 22:38
Τον έχει σα γιο της: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός της Μαρινέλλας - Με τι ασχολείται (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν δικό της γιο έχει τον «άγνωστο» γαμπρό της η Μαρινέλλα, καθώς έχει παντρευτεί την κόρη που απέκτησε από τον Φρέντυ Σερπιέρη. Με τι ασχολείται;

Η 48χρονη –σήμερα- κόρη της Μαρινέλλας, που ονομάζεται Γεωργία – Χριστίνα (χαϊδευτικά τη φωνάζουν Τζωρτίνα), είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Ο λόγος για τον 18χρονο Δημήτρη και την κατά πέντε χρόνια μικρότερη, Μελίνα. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα η εγγονή της έχει κλίση προς την υποκριτική.

«Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτης. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται», είχε δηλώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Τίμος Δασκαλόπουλος γαμπρός της Μαρινέλλας

Η Σερπιέρη διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον Βοσκόπουλο και τη σχέση τους.

Η κόρη της είναι παντρεμένη με τον Τίμο Δασκαλόπουλο, ενώ το ζευγάρι σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Μία από αυτές ήταν πριν μερικούς μήνες στο Ηρώδειο που εμφανιζόταν η Μαρινέλλα με τον Μάριο Φραγκούλη.

Όπως είναι ευνόητο, η Τζωρτίνα Σερπιέρη στηρίζει τη μητέρα της σε κάθε βήμα και δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική στιγμή.

Με τι ασχολείται ο Τίμος Δασκαλόπουλος

Ο. Τίμος Δασκαλόπουλος είναι διευθύνων σύμβουλος της Delphis, η οποία είναι η πλέον ολοκληρωμένη εταιρία παροχής λύσεων κλιματισμού, ψύξης και εξειδικευμένων υπηρεσιών για Facility Management και μπορεί να εγγυηθεί συνθήκες ελεγχόμενων θερμοκρασιών σε βάση 365/24/7 και σε συνδυασμό με ενεργειακή αποδοτικότητα.

γαμπρός Μαρινέλλας

Αντίθετα με καθετοποιημένες εταιρείες που εξαρτώνται από ένα brand/ εργοστάσιο παραγωγής, η Delphis προσφέρει ευέλικτες λύσεις, βελτιστοποιημένες, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της εταιρείας. Το εκτεταμένο και τεχνολογικά προηγμένο portfolio των προϊόντων, σε συνδυασμό με την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την τεχνική εξειδίκευση, επιτρέπουν στην Delphis να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε τύπο κτιρίου, εγκατάσταση ή απαίτηση του πελάτη.

Ακραία αποκαλυπτική η Μαρινέλλα: «Ξεμπέρδεψα με τον Τόλη Βοσκόπουλο γιατί...»

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Μαρινέλλα στην εφημερίδα «Καθημερινή».κ αι ήταν ακραία αποκαλυπτική Η σπουδαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε σε πρόσωπα που αποτέλεσαν σταθμούς στην προσωπική της ζωή, όπως ο Καζαντζίδης και ο Τόλης Βοσκόπουλος. Μάλιστα, για τον τελευταία εξομολογήθηκε και το λόγο που ξεμπέρδεψε μαζί του.

Παράλληλα, αυτός ήταν ο λόγος που η Μαρινέλλα δεν πήγε στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Και το κοινό σ’ αγαπάει όχι μόνο για τα τραγούδια αλλά και γι’ αυτό που είσαι.

Μάλλον επειδή ό,τι καλό κάνεις το παίρνεις πίσω. Δεν έχω βλάψει κανέναν. Τα γκομενικά μου ήταν περιορισμένα. Είχα μόνο σοβαρές σχέσεις που κρατούσαν χρόνια. Και όταν η Τζωρτίνα ήταν 10 ετών και είχα πάρει διαζύγιο από τον Βοσκόπουλο– είχα ξεμπερδέψει για την ακρίβεια γιατί ο Τόλης δεν ήταν το πιο εύκολο αγόρι- αποφάσισα πως οι άντρες είχαν τελειώσει πια για μένα. Δεν ήθελα να δω πότε το παιδί μου κατσουφιασμένο από κάποιο αρνητικό σχόλιο που θα άκουγε για την προσωπική μου ζωή.

Πώς περνούν οι μέρες σου όταν δεν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις;

Οικογενειακά. Με την αδερφή μου, την κόρη μου, τον άντρα της , τα εγγόνια μου. Τακτοποιώ το σπίτι, φροντίζω τα φυτά μου. Ράβω κιόλας, ξέχασα να σου πω. Κοντέματα, στενέματα απλά πράγματα δηλαδή, όλα μόνη μου τα κάνω. Κάθε Σαββατοκύριακο το πρωί να φτιάχνω το καφεδάκι μου, κάθομαι στο δωμάτιο μου ή στη βεράντα και ακούω έργα κλασικής μουσικής από μεγάλες συμφωνικές ορχήστρες με σπουδαίους μαέστρους. Όταν οδηγώ μόνη, πάλι κλασική μουσική ακούω. Με ηρεμεί. Αγαπώ τον Λιστ, τον Σοπέν, τον Μπετόβεν. Μόνο ο Βάγκνερ δεν μου αρέσει, είναι πολύ βαρύς. Και σου βγάζει την ψυχή μέχρι να οδηγήσει το έργο στην κορύφωση του.

Ο γάμος με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Τον Δεκέμβριο του 1975, η Μαρινέλλα και ο Τόλης Βοσκόπουλος παντρεύονται στο διαμέρισμα που διατηρούσε η σπουδαία τραγουδίστρια, στην οδό Αστυδάμαντος στο Παγκράτι. Στον μυστικό γάμου του ζευγαριού, ήταν μόλις 6 καλεσμένοι, ανάμεσά τους, το ζεύγος Κατσαρού που ήταν και κουμπάροι, ο Φρέντυ Γερμανός και η αδερφή της Μαρινέλλας. Η μεγάλη ελληνική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου είχε μόλις βγει από μία σχέση με τον Φρέντυ Σερπιέρη με τον οποίο είχαν αποκτήσει την κορούλα τους, Τζωρτζίνα.

«Στο δεύτερο γάμο μου με το Βοσκόπουλο, είχαμε μόνο έξι καλεσμένους κι εμείς, το ζευγάρι, φορέσαμε μπλού τζήν! Εγώ ένα γιλέκο και φούστα μακριά και ο Τόλης τζήν παντελόνι. Παντρεύτηκαμε στο σπίτι μου στο Παγκράτι και ήμασταν: ο παπάς φυσικά πού ήρθε εκεί, οι κουμπάροι- μας πάντρεψε ο Γιώργος Κατσαρός με τη γυναίκα του- ήταν ο Φρέντυ Γερμανός με την κοπέλα του και η Λένα η Παμέλα-που είχε τη “Νεράϊδα- μαζί με τον άντρα της», είχε δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της για το γάμο της με τον Τόλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share