Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Φάνης Μουρατίδης: «Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επιλέξαμε να…»

Τι εξομολογήθηκε;

7 Απριλίου 2023 21:19
Κόλαφος ο Φάνης Μουρατίδης: «Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επιλέξαμε να…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φάνης Μουρατίδης είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο για το γεγονός ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δουλεύουν αρκετές ώρες και για το αν αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλο.

Δείτε επίσης: H εξομολόγηση του Φάνη Μουρατίδη: «Πριν γνωρίσω την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήμουν σχεδόν σίγουρος πως…»

«Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι για μας που κάνουμε αυτή τη δουλειά και έχουμε και οικογένεια. Όταν αποφασίζεις πως θες να συνδυάσεις καριέρα και οικογένεια, τότε ξέρεις πως πρέπει να κάνεις και κάποιες θυσίες. Το σύνηθες είναι να κάνω και σειρά και θέατρο, όμως τότε χρειάζεται άλλου τύπου διαχείριση. Με την Άννα Μαρία (Παπαχαραλάμπους) επιλέξαμε φέτος να μην κάνουμε θέατρο και αυτό μας δίνει χρόνο με τα παιδιά μας. Κάνουμε αυτή την προσπάθεια, ώστε να μη χάνουμε χρόνο από την οικογένειά μας. Νομίζω το ίδιο θα έκανε ο καθένας, στο μέτρο που μπορεί και του δίνεται η δυνατότητα να το κάνει», δηλώνει ο Φάνης Μουρατίδης.

Κόλαφος ο Φάνης Μουρατίδης: «Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επιλέξαμε να…»

Φάνης Μoυρατίδης - Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έρχεται τρίτο παιδί για το ζευγάρι; (Video)

Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν αρκετό καιρό στην εκπομπή «The 2Night Show» και εκεί είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Δείτε επίσης: Δεν είναι μόνο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αυτή είναι η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του Φάνη Μουρατίδη (photo)

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα δυο παιδιά του και ο Γρηγόρης τον ρώτησε: «Είναι αλήθεια ότι σε πέρασαν στο ύψος και παίζεται μαζί μπάσκετ» και ο ηθοποιός είπε πως ισχύει και όντως λατρεύουν το μπάσκετ! Ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του με τα δυο παιδιά και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση.

Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί με την σύζυγο του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Φάνης Μουρατίδης τόνισε: «Μακάρι θα ήθελα να αποκτήσουμε ένα τρίτο παιδί. Το θέλουμε και οι δύο»!


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share