Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Αντώνη Κανάκη: «Πέθανα μέσα μου όταν...»

Τι εξομολογήθηκε;

7 Απριλίου 2023 15:29
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Αντώνη Κανάκη: «Πέθανα μέσα μου όταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το πόσο τον έχει πονέσει η απώλεια του πατέρα του, είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος είχε βρεθεί καλεσμένος στο Δε γκρανμάδερ με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε κάνει αποκαλύψεις «φωτιά», καθώς ήταν από τις σπάνιες φορές που μιλούσε για τόσο προσωπικά ζητήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης είχε αναφέρει:

«Έχω χάσει τον μπαμπά μου. Η απώλειά του μαζί με την γέννηση των παιδιών μου είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα και πόσο μου στοιχίζει. Τον λάτρευα και τον λατρεύω. Είναι ένα ξερίζωμα, ένα σκληρό και βίαιο πράγμα που σε θυμώνει και λες δεν μπορείς να στήνεις αυτή την φάρσα με αυτόν τον τρόπο, να δημιουργείς αυτούς τους αδιανόητους δεσμούς και μετά για πλάκα επειδή βούλωσε ένας θρόμβος…

Δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε εμείς οι άνθρωποι… Η υπόθεση θάνατος και ζωή πρέπει αν τα νιώσεις στο πετσί σου, μπορείς να τα συνειδητοποιήσεις. Όσο έξυπνος ή φιλοσοφημένος κι αν είσαι, δεν μπορείς να μιλάς για τον θάνατο αν δεν έχει πεθάνει ένα κομμάτι μέσα σου, όπως και την ζωή αν δεν έχει δημιουργηθεί ένα κομμάτι μέσα σου. Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου, πέθανα μέσα μου τότε. Και την ζωή την γνωρίζω με τα παιδιά μου και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορώ να αγαπήσω τόσο πολύ»

Δείτε το βίντεο

Ο τσακωμός που έφερε «σεισμό»: Η κόντρα με τον Γιάννη Λάτσιο που «εξαφάνισε» τον Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης έχει γράψει μοναδική ιστορία με την παρέα από τη Θεσσαλονίκη στα τηλεοπτικά χρονικά, περνώντας τα τελευταία χρόνια από αρκετές αναταραχές, με τελευταία αυτή των αποκαλύψεων για τα ροζ βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Νωρίτερα, βέβαια, δεν είχαν συμβεί λίγα και όλα είχαν ξεκινήσει από τον ΑΝΤ1. Μπορεί ο παρουσιαστής τώρα να έχει γυρίσει στο σταθμό, ο οποίος μάλιστα αποφάσισε να στηρίξει την νέα προσπάθεια του «Ράδιο Αρβύλα», αλλά πριν από μερικά χρόνια η ένταση και οι διαφωνίες έμοιαζαν με χάσμα αγεφύρωτο, με αποτέλεσμα ο Κανάκης να αποχωρήσει.

Ένα γεγονός, που έπαιξε σίγουρα το ρόλο του, ήταν η φιλία με τον Γιάννη Λάτσιο, που εξελίχθηκε σε μεγάλη κόντρα.Λεπτομέρειες για τον τσακωμό τους δεν έχουν βγει στην επιφάνεια αλλά η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Λάτσιος, μετά από μια στενή φιλία χρόνων πλέον δεν ανταλλάζουν ούτε καλημέρα. Αφορμή είχε σταθεί η προηγούμενη συνεργασία τους στον ΑΝΤ1. Οι δυο άντρες φαίνεται να μην συμφωνούσαν τόσο για τα χρήματα, όσο και για την ώρα και την ημέρα προβολής του «Ράδιο Αρβύλα».

Ο λόγος του καβγά και... οι αντίθετοι δρόμοι

Ο Γιάννης Λάτσιος ήθελε το «Ράδιο Αρβύλα» περισσότερες ημέρες από την Δευτέρα που προβαλλόταν, όμως αυτό έβρισκε αντίθετο τον Αντώνη Κανάκη, ενώ ένα θέμα που ακόμη είχε προκύψει και παίζει σημαντικό ρόλο είναι και το οικονομικό.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Αντώνης Κανάκης επέστρεψε στον ΑΝΤ1 όταν αποχώρησε ο Γιάννης Λάτσιος. Το σημαντικό για τον πρώτο, βέβαια, ήταν η ίδια η επάνοδός του στο τηλεοπτικό σκηνικό, με τη διαμάχη αυτή πάντως να τον έχει οδηγήσει για λίγο καιρό στην αναζήτηση νέας τηλεοπτικές στέγης, προτού προχωρήσει στην ατυχή συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, ενώ πριν από το νέο συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου, πέρασε και από το Open, όπου βρίσκεται τώρα ο Λάτσιος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share