Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Εριέττα Κούρκουλου για τον πατέρα της: «Ήταν πάρα πολύ ...»

Τι εξομολογήθηκε για τον Νίκο Κούρκουλο;

7 Απριλίου 2023 15:06
Κόλαφος η Εριέττα Κούρκουλου για τον πατέρα της: «Ήταν πάρα πολύ ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο είχε μιλήσει η Εριέττα Κούρκουλου στον Σάκη Ρουβά και στο αφιέρωμα για τον αείμνηστο ηθοποιό, που προβλήθηκε πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή «Idols».

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε με λόγια συγκινητικά στην τελευταία περίοδο της ζωής του Νίκου Κούρκουλου, που πάλεψε με τον καρκίνο και «το πήγε μέχρι τέλους, πολύ γενναία». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την εξωσωματική.

Εριέττα Κούρκουλου: Ήμουν ερωτευμένη με τον πατέρα μου

«Είχε άγχος για τον τρόπο που μεγαλώναμε ήθελε να έχουμε επαφή με τη φύση και με τα ζώα... και με την πραγματικότητα. Ήταν ο καλύτερος πατέρας. Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του. Ήταν πάρα πολύ αυστηρός πατέρας. Αλλά έδειχνε συνέχεια την αγάπη του και μέσα από την αυστηρότητά του. Πίστευε ότι χρειαζόμαστε μια σκληρή παρουσία για να κρατηθούμε εκεί που έπρεπε. (...)

Όταν έμαθα για την ασθένεια, αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μας από μικρή ηλικία. Δηλαδή πρέπει να αρρώστησε όταν εγώ ήμουν έξι χρόνων. Δεν μας το είπε αμέσως, αλλά το καταλαβαίνεις, όταν υπάρχει μια τέτοια αρρώστια μέσα σε ένα σπίτι δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τίποτα.

Όσο μικρός και αν είσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία. Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του. Οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα.

Κόλαφος η Εριέττα Κούρκουλου για τον πατέρα της: «Ήταν πάρα πολύ ...»

Ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας που μεγαλώσαμε έτσι. Ο ίδιος προσπαθούσε να μας προετοιμάσει για αυτό που θα συμβεί, λέγοντάς μας ότι "δεν θα είμαι πάντα κοντά σας αλλά αυτά που ζούμε και λέμε τώρα θα είναι όντως μαζί σας για πάντα". Αρρώστησε τρεις φορές οπότε περάσαμε διάφορα στάδια. Σίγουρα καταλάβαινες ότι υπάρχουν εναλλαγές στον χαρακτήρα του. καθώς έχανε και την υπομονή του, όσο αρρώσταινε, πιο εύκολα. Ποτέ δεν σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά του με τη μηχανή. Μέχρι την τελευταία εβδομάδα πήγαινε στο Εθνικό. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που τον είδαμε για πολύ καιρό διαλυμένο. Το πολέμαγε, φαινόταν ότι είχε κουραστεί για όσους τον ήξεραν, αλλά ήταν δυνατός μέχρι το τέλος», εξομολογήθηκε η Εριέτα Κούρκουλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share