Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έκανε την εγχείρηση και μετά την έξοδο από το χειρουργείο...» - Έγινε γνωστό το οριστικό τέλος για τον Πασχάλη Τερζή

Η αποκάλυψη για τον εξαφανισμένο τραγουδιστή

7 Απριλίου 2023 14:09
«Έκανε την εγχείρηση και μετά την έξοδο από το χειρουργείο...» - Έγινε γνωστό το οριστικό τέλος για τον Πασχάλη Τερζή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί από το τραγούδι εδώ και χρόνια, με τον ίδιο να μην αποκαλύπτει τους λόγους του, αλλά τους άλλοτε συνεργάτες του κατά καιρούς, επικοινωνώντας μαζί του, να τοποθετούνται, αν και φυσικά είναι εξασφαλισμένος από κάθε άποψη.

Συνέντευξη στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» έδωσε πρόσφατα η Εύη Δρούτσα και αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή με τον οποίο έχουν μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις.

Οι σχέσεις τους και η απόφαση του τραγουδιστή

«Έχω με όλους τους καλλιτέχνες, που έχω συνεργαστεί, καλές σχέσεις. Δεν έχω τσακωθεί κι ούτε πρόκειται να τσακωθώ με κανέναν. Ο Πασχάλης Τερζής με παίρνει πάντα τηλέφωνο για χρόνια πολλά, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Μιλάω μαζί του, δεν έχει ξεχάσει Χριστούγεννα, Πάσχα, καμία γιορτή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Πασχάλης Τερζής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του. Πέρασε αυτή η περιπέτεια, γιατί ήταν και κάτι που μπορούσε να τραγουδήσει. Είχε κάτι στα πόδια του, δεν είναι ότι αρρώστησε… Έκανε μία εγχείρηση και είναι μία χαρά. Επέλεξε να είναι εκτός. Έχει ένα πολύ ωραίο κτήμα, μία υπέροχη γυναίκα και τα εγγόνια του. Επέλεξε έτσι και καλά κάνει» είπε η Εύη Δρούτσα στον ALPHA.

Η Εύη Δρούτσα είπε πως όλα τα τραγούδια που έχει γράψει είναι κατά παραγγελία και «είναι βιωματικά αφού τα γράψω. Είχα γράψει ένα τραγούδι, νομίζω το είχε τραγουδήσει η Μαντώ και έλεγα “τι θα πεις, τι θα πω, δεν με νοιάζει το θα μείνουμε οι δυο με τρομάζει”. Ακούω το στίχο και λέω στον άνδρα μου χωρίζουμε». Η ίδια είπε πως το τραγούδι που την εκφράζει είναι το «Ο δικός μου ο δρόμος» το οποίο «όταν το ακούω ακόμα κλαίω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share