Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Τώρα είμαι έγκυος...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Τι εξομολογήθηκε;

7 Απριλίου 2023 13:00
«Τώρα είμαι έγκυος...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Όλγα Κεφαλογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Όλγα Κεφαλογιάννη και μίλησε για τις εξωσωματικές, τον γάμο της με τον Μάτσα, την καθημερινότητα με τα δίδυμα και αποκάλυψε μία συγκινητική ιστορία, όταν μια γυναίκα την πλησίασε σε ένα εστιατόριο και της εξομολογήθηκε το πρόβλημά της.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Όλγα Κεφαλογιάννη: «Ήμουν ένα βράδυ σε ένα εστιατόριο και σηκώθηκε μια κοπέλα δίπλα μου να πάρει το παλτό της – κατάλαβα ότι είναι έγκυος. Γυρνάει και μου λέει “Σας ευχαριστούμε που μας εμπνέετε”. Προς στιγμήν τα έχασα, δεν ήξερα σε τι αναφερόταν.».

Και πρόσθεσε: «Μου λέει “Είδα την εκπομπή σας με την κα Καινούργιου και με τον τρόπο που μιλήσατε για την εξωσωματική, κατάλαβα ότι ίσως είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να το βλέπω με φόβο. Ήμουν δέκα χρόνια με τον άντρα μου και δεν είχαμε κάνει παιδί και το τολμήσαμε. Τώρα είμαι έγκυος”. Για μένα αυτό ήταν μια τρομερή στιγμή».

Καμία Δέσποινα Βανδή: Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης έβγαινε με γνωστή πολιτικό στα μπουζούκια (photo)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν ιδιαίτερα και παρότι στις αρχές ήταν διακριτικοί και προσπάθησαν να προστατέψουν την σχέση τους, πλέον δεν έχουν τίποτα να κρύψουν και εκδηλώνουν τον έρωτα τους. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της πρώην συζύγου του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός που ήταν μαζί με την πρώην σύζυγο του για 15 χρόνια, έχει μεγάλη αδυναμία στο μοναχογιό του, Μιχάλη.

Ωστόσο, πολύ πριν τη Δέσποινα Βανδή, ο φωτογραφικός φακός τον είχε «συλλάβει» με γνωστή πολιτικό να διασκεδάζει στα μπουζούκια και μάλιστα πρώτο τραπέζι πίστα.

Τότε ο γοητευτικός ηθοποιός είχε πάει να διασκεδάζει στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονταν οι Νταλάρας – Βιτάλη – Γλυκερία, ενώ στο πλευρό του είδαμε την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δείτε τη φωτογραφία:

μπισμπίκης κεφαλογιάννη όλγα μπουζούκια

Τρελά ερωτευμένοι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης - Η ξαφνική απόφαση του ζευγαριού

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν έναν υπέροχο έρωτα και ψάχνουν διαρκώς αφορμές για μικρές αποδράσεις από τις υποχρεώσεις τους, που καθημερινά μόνο λίγες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Η κάμερα του Πρωινού και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας τους συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την αναχώρησή τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση, ενώ ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», που βρέθηκε πρόσφατα για άλλο λόγο στο επίκεντρο, αναφέρθηκε στα τραγικά περιστατικά που ακούμε το τελευταίο καιρό, όπως π.χ. η υπόθεση του Κολωνού.

«Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας. Ό,τι κοινωνία κι αν είναι αυτή, σε αυτά ελπίζουμε. Δεν έχουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ζευγάρι θα επιστρέψει το Σάββατο στην Ελλάδα, καθώς η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται στην κριτική επιτροπή του J2US.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share