Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Άννα Νταλάρα: Ποια είναι στα αλήθεια η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα; Ο πασίγνωστος ξάδελφός της και η γνωριμία με τον άνδρα της!

Όλα στην φόρα!

7 Απριλίου 2023 10:26
Άννα Νταλάρα: Ποια είναι στα αλήθεια η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα; Ο πασίγνωστος ξάδελφός της και η γνωριμία με τον άνδρα της!
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΕΦ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύζυγό του Αννα.

Η Άννα Νταλάρα-Ραγκούση είναι Ελληνίδα πολιτικός και μουσικός παραγωγός. Γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Φυσιογνωστικό του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά ασχολήθηκε σχεδόν από την αρχή με την παραγωγή συναυλιών και άλλων μουσικών εκδηλώσεων. Εξελέγη Βουλευτής Β' Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ το 2009 και από τον Σεπτέμβριο 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011 ήταν Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Είναι παντρεμένη από το 1982 με τον τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Επίσης είναι εξαδέλφη του πρώην Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.

Έχει έντονη δραστηριότητα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και σε άλλες ΜΚΟ.

Γιώργος Νταλάρας: Η Αννα έπρεπε να έχει παντρευτεί έναν πρίγκιπα, όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι

O Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε στη γυναίκα του και με αφοπλιστική ειλικρίνεια δήλωσε πως της άξιζε κάτι καλύτερο από εκείνον.

Η εκπομπή Happy Day προέβαλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του δημοφιλούς τραγουδιστή, στο οποίο λέει: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, ενώ εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου. Η Άννα, όμως, με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας. Η Άννα, όταν τη γνώρισα, ήταν ένα φωτεινό πλάσμα. Νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η Άννα έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι», αναφέρει ο Γιώργος Νταλάρας.

Μια απρόσμενη αλλά και τρυφερή δήλωση του Γιώργου Νταλάρα…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share