Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Κάποια στιγμή είπαν στην γιαγιά μου...»: Η αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέι

Η κατάσταση της υγείας της και οι σχέσεις τους σήμερα

6 Απριλίου 2023 16:21
«Κάποια στιγμή είπαν στην γιαγιά μου...»: Η αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, για την κατάσταση της υγεία της γιαγιά της, Καίτης Γκρέι αλλά και για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής.

«Την ώρα που τραγουδούσα ήρθε ένας κύριος και με σήκωσε στην αγκαλιά του για να με πάρει μαζί του. Πριν αρκετά χρόνια είχα δώσει 8.000 ευρώ για ένα ρούχο. Το φοράω ακόμα», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη και συνέχισε: «Στα πρώτα μου βήματα μου χαμήλωναν τα μικρόφωνα, με έκοβαν από το πρόγραμμα και κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούσαν να μην παίζω στα ραδιόφωνα». Με την ευκαιρία, δείτε το βίντεο με το sexy ατύχημά της στην τηλεόραση.

Σχετικά με την απώλεια του πατέρα της η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε: «Φεύγοντας για τη ”Φάρμα” άφησα τον μπαμπά μου μια χαρά και δυστυχώς μετά επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάσταση του γιατί ήξερε ποσό ήθελα να πάω στη ”Φάρμα”. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου λέγοντας μου πως ο μπαμπάς μου δια σωληνώθηκε για εμένα μπήκε τελεία».

Κλείνοντας, η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στην γιαγιά της, Κάτι Γκρέι και την κατάσταση της υγείας της: «Έχω να δω αρκετό καιρό την γιαγιά μου. Είναι σε κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει και δεν θυμάται. Κάποια στιγμή είπαν στην γιαγιά μου για τον θάνατο του πατέρα μου αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Πριν πολλά χρόνια που ήταν καλά η γιαγιά μου είχα πάρει τους γιους μου και πήγαμε να την δούμε. Τώρα βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια».

«Δημιουργήσαμε μια όμορφη σχέση αλλά όταν βγήκαμε...» - Η αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για τον χωρισμό της

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη από την «Φάρμα» και όχι μόνο.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε λόγο για πρώτη φορά στον χωρισμό της με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι του ΑΝΤ1, αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.

Στη αρχή είπε... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share