Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Έσκασαν» τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη - Ποιος θα είναι ο τίτλος

Δείτε το βίντεο

6 Απριλίου 2023 12:18
«Έσκασαν» τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη - Ποιος θα είναι ο τίτλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Έσκασαν» τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη και η Φαίη Σκορδά τα σχολίασε με την ομάδα του πάνελ της. Ποιος θα είναι ο τίτλος του νέου προγράμματος;

Το τρέιλερ για την επερχόμενη εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1 γυρίστηκε στο Πεδίον του Άρεως. Η εκπομπή της θα φέρει τον τίτλο «Ζούμε αλλιώς».

Η εκπομπή ευεξίας παραγωγής Barking Well είναι σε αναμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι για την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Η Σοφία Αλιμπέρτη διακρίνεται με πορτοκαλί σακάκι, τζιν και sneakers. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά την μητέρα της.

Δείτε το βίντεο

«Βόμβα» από Σοφία Αλιμπέρτη: «Από παιδάκι ήμουν ερωτευμένη με τον Πάριο, με το που γνωριστήκαμε...»

Τη δική της «βόμβα» έριξε η Σοφία Αλιμπέρτη σε μια εξομολόγηση καρδιάς που έκανε για τον Γιάννη Πάριο. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένη μαζί του από παιδάκι και με το που γνωρίστηκαν υπήρξε αμοιβαία έλξη. Με την ευκαιρία δείτε την εξομολόγηση για τον πατέρα της ηθοποιού που την εγκατέλειψε.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010:

«Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου».Και συνέχισε τότε λέγοντας:«Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο”.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος με τα παιδιά τους

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share