Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Λεφτά με το...τσουβάλι: Τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρναν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης από το Star

«Χρυσός» μισθός

6 Απριλίου 2023 11:46
Λεφτά με το...τσουβάλι: Τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρναν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης από το Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λεφτά με το...τσουβάλι φαίνεται πως έπαιρναν κάθε μήνα ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου από το Star. Ο μισθός τους από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» φαίνεται ότι ανερχόταν σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε το κασέ τους! Σε ποια οικονομική βαθμίδα άνηκε ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μηνιαία κασέ χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης στο Star

Ακολουθεί ωστόσο, αυτή των 4.000-15.000 ευρώ μηνιαίως, στην οποία ανήκει η πλειονότητα των επιτυχημένων παρουσιαστών της μικρής οθόνης. Σε αυτή φέρονται να συγκαταλέγονται πολλά πρόσωπα, όπως και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου!

«Φαρμάκι» από Κρατερό Κατσούλη για Καραβάτου: «Δε θεωρώ ότι το διαζύγιο ήταν...»

Πιο εξομολογητικός από ποτέ άλλοτε ήταν ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην εκπομπή "Happy Day" και έσταξε ολίγον τι φαρμάκι, μιλώντας για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, με τον ίδιο να απαντάει επί του συγκεκριμένου θέματος για πρώτη φορά. Με την ευκαιρία, δείτε το μαγκιόρικο ζειμπέκικο του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: "Το ότι κάναμε μαζί τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το διαζύγιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί στους άλλους, είχαμε δικά μας θέματα. Δεν θεωρώ ότι ήταν μία ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλο και κυρίως, στα παιδιά και την οικογένειά μας αποφασίσαμε έναν άλλο τρόπο ζωής. Αυτό είναι υπέροχο. Η προσωπική μου ζωή είναι να ακούω τη σκέψη μου, να ξαναβρώ φίλους και τα παιδιά".

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share