Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση «φωτιά» από την Αθηνά Οικονομάκου - «Αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου...»

Η άγνωστη περιπέτεια που την λύγισε

5 Απριλίου 2023 19:45
Εξομολόγηση «φωτιά» από την Αθηνά Οικονομάκου - «Αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και την μάχη της με την κατάθλιψη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για τον Νίκο Μουτσινά.

"Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά. Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου".

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για την αξία της ψυχοθεραπείας: "Κλείνω σχεδόν δεκαετία ψυχοθεραπείας. Ξεκίνησα όταν άρχισα να νιώθω δυσάρεστα συναισθήματα πάνω στην σκηνή, φοβόμουν ότι θα αρρωστήσω, ήταν ο φόβος του θανάτου μέσα σε όλα αυτά. Ήταν μία περίοδος στο MEGA με καθημερινά γυρίσματα στη ‘ζωή της άλλης’. Πολύ μεγάλη επιτυχία άλλα και πολύ μεγάλη ευθύνη. Είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Έλεγα ‘παιδιά θα πέσω κάτω’ και μου έλεγε ο σκηνοθέτης ‘τι λες; εγώ είμαι 60 ετών και δεν πέφτω κάτω’. Μία μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήγα σε παθολόγο με την πίεση μου 4 και 6. Στις πρώτες συνεδρίες της ψυχοθεραπείας μονό έκλαιγα".

Εξομολόγηση «φωτιά» από την Αθηνά Οικονομάκου - «Αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου...»

«Όσο πας και μας τρελαινεις...»: Με σ@ξι μαύρα εσώρουχα και κοιλιακούς φέτες η Αθήνα Οικονομάκου (photos)

Με σ@ξι μαύρα εσώρουχα και κοιλιακούς φέτες ποζάρει η αγαπημένη ηθοποιός Αθήνα Οικονομάκου προκαλώντας ένα «χείμαρρο» σχολίων για την άψοψη σιλουέτα της. Ενώ, αυτός ήταν ο ηθοποιός που είχε «ξεμυαλίσει» την Αθηνά Οικονομάκου πριν τον Μιχόπουλο.

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να είναι μαμά δυο υπέροχων παιδιών, είναι όμως και μια γυναίκα που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ωραίου θηλυκού. Εντυπωσιακή, όμορφη και με κορμί αψεγάδιαστο! Η ηθοποιός είναι φουλ ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες την είδαμε να ποζάρει σε σέξι εσώρουχα και κατάφερε να εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της και τους κοιλιακούς της.

Με σ@ξι μαύρα εσώρουχα και κοιλιακούς φέτες η Αθήνα Οικονομάκου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share