Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φουντώνουν» οι φήμες: Έγκυος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό η Αλεξάνδρα Νίκα;

Το δημοσίευμα που έβαλε «φωτιά»

5 Απριλίου 2023 14:16
«Φουντώνουν» οι φήμες: Έγκυος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό η Αλεξάνδρα Νίκα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιάζει να είναι τρελά ερωτευμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού στην αγκαλιά του βρίσκεται η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Νίκα, γόνος της γνωστής οικογένειας, που δραστηριοποιείται στον χώρο των αλλαντικών.

Η πάμπλουτη καλλονή κάνει ευτυχισμένο τον τραγουδιστή, με τους δύο να μοιάζει να περνούν έναν ατελείωτο και... πολυδάπανο έρωτα, ωστόσο δεν τελειώνουν όλα σε αυτό το σημείο, καθώς υπάρχει αναφορά πως το ζευγάρι προχωρά με πολύ γοργά βήματα στη σχέση του.

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», η Αλεξάνδρα είναι έγκυος από τον πασίγνωστο καλλιτέχνη και για αυτό το λόγο όλες οι εξελίξεις είναι αρκετά ταχείς ως προς τη δημοσιοποίηση του ειδυλλίου τους. Μένει, φυσικά, να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο ή αν απλώς πρόκειται για φημολογία.

Yes Magazine Αλεξάνδρα Νίκα έγκυος

Αυτός 36 και εκείνη...: Η διαφορά ηλικίας του Κωνσταντίνου Αργυρού με την καλλονή συντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα

Σε νέα σχέση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός το τελευταίο διάστημα, η οποία είναι κληρονόμος γνωστού Έλληνα επιχειρηματία. Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα.

Ο καλλιτέχνης και η 24χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ενώ πριν λίγες ημέρες ταξίδεψαν όλοι μαζί για Τοσκάνη και Φλωρεντία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας δημόσιες εμφανίσεις με τις συντρόφους του, ενώ δεν συνηθίζει και τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

«Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει ότι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφό μου», είχε πει σε συνέντευξή του ο ίδιος.

Η διαφορά ηλικίας του Κωνσταντίνου Αργυρού με την καλλονή συντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών. Είναι 24 ετών και έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την άλλη, σε λίγο καιρό θα κλείσει τα 37 του χρόνια, κάτι που δεν φαίνεται να επηρεάζει σε τίποτα αυτό το ειδύλλιο.

Η ίδια είναι jet setter και όπως θα δείτε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και την μόδα. Διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στα social media, ο οποίος μετρά 21.000 followers, οι οποίοι όλο και ανεβαίνουν.

Επίσης, θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και αναμφισβήτητα, πολλοί θα ζήλευαν την υπέροχη ζωή που κάνει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share