Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τρελάθηκε» ο Φάνης Μουρατίδης: Στη φόρα η καταγωγή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Δεν είναι μόνο από την Ελλάδα!

5 Απριλίου 2023 11:52
«Τρελάθηκε» ο Φάνης Μουρατίδης: Στη φόρα η καταγωγή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, είχε βρεθεί πριν λίγους μήνες η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και εκτός από την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με την σχέση που έχει με την πεθερά, αναφέρθηκε και στην καταγωγή της.

Παράλληλα, αυτή είναι η καταγωγή της Κάτιας Ζυγούλη.

«Έπαιξα έναν μονόλογο μια γυναίκα με τετραπληγία. Στην πρώτη σειρά ήταν ένας κύριος με ένα τεράστιο κομπολόι και ο ήχος ήταν εκκωφαντικός. Έκανα τεράστια υπομονή, ήταν δύσκολο να σταματήσω και αναρωτήθηκα γιατί ήρθε αυτός ο κύριος στο θέατρο. Συμβαίνει σπάνια…», ανέφερε αρχικά μιλώντας για την καριέρα της.

Η αποκάλυψη της Παπαχαραλάμπους για την καταγωγή της

«Έχω ρίζες από την Αιθιοπία. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε εκεί. Έχει καταγωγή από εκεί και από Γαλλία και από Κύπρο», αποκάλυψε.

Φάνης Μουρατίδης: Η γνωριμία με τη σύζυγό του, η επιθυμία για τρίτο παιδί και η απομάκρυνση από το θέατρο

Ο Φάνης Μουρατίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1970. Το 2007 γνωρίστηκε με την ομότεχνή του Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους όταν επιλέχθηκαν ως πρωταγωνιστικό δίδυμο για την κωμική σειρά “Μπαμπά μην τρέχεις”.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν ζευγάρι, ενώ στις αρχές του 2008 έγινε γνωστό πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το 2009 γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού.

Από το 2018 μέχρι το 2020 ο Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά “Πέτα τη Φριτέζα” μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Δεν είχα το όνειρο να φτιάξω μια οικογένεια

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε πρόσφαταστο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ο ηθοποιός έχει εγκαταλείψει πλέον το θέατρο για να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά του, καθώς πήρε μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την απόφαση να δώσουν το κέντρο βάρους τους στην οικογένειά τους.

“Αφού μπορούμε να είμαστε επάνω από τα παιδιά μας και την οικογένειά μας, πήραμε αυτήν την επιλογή”, δήλωσε ο Φάνης Μουρατίδης. Ενώ στη συνέχεια είπε πως στην Άννα-Μαρία, βλέπει μια πειθαρχία, η οποία εκλείπει από τον ίδιο στην προσωπική του ζωή, αλλά μοιράζονται την ίδια αισθητική και αξίες στα πράγματα. Παρ΄όλα αυτά αρκετές φορές διακρίνει επάνω της ένα γυναικείο χαρακτηριστικό, την υπερβολή και για να ανταπεξέλθει ο ίδιος “κατεβάζει ταχύτητα”, δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Επιπλέον, πριν γνωρίσει την σύζυγό του δήλωσε πως δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει οικογένεια, λέγοντας χαρακτηριστικά:“Δεν είχα το όνειρο να φτιάξω μια οικογένεια, δεν ήταν από τα σενάρια που έπαιζε καθόλου στο μυαλό μου, πιο πολύ σκεφτόμουν μια περιπλάνηση, έναν μοναχικό δρόμο”.

Δεν είμαστε μόνο «ένα ζευγάρι» – είμαστε «οικογένεια»

Είναι διαφορετικό πράγμα. Φτιάχνοντας την οικογένειά σου, ανακαλύπτεις το εύρος των δυνατοτήτων του άλλου. Δηλαδή, αν εγώ είμαι καλός κολυμβητής, θα το καταλάβεις όταν με δεις να κολυμπάω. Μέσα σε μια τέτοια συνθήκη, η Άννα-Μαρία μπόρεσε να σταθεί και να είναι ο στυλοβάτης της οικογένειάς μας. Είναι πιο οργανωτική και προγραμματισμένη από εμένα – εγώ είμαι πιο χύμα. Με πολύ ισχυρή μνήμη, πολλή αγάπη και αφοσίωση στα πράγματα, είναι ένας άνθρωπος που δεν αισθάνεται το αίσθημα της θυσίας και της υπέρβασης, γιατί έτσι είναι ως άνθρωπος. Συνεχίζω να την ανακαλύπτω ακόμη με τα χρόνια. Αισθάνομαι σαν ένας θεατής που τη βλέπω πώς εξελίσσεται και στέκεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας. Με τα υπέρ και τα κατά. Με τα λάθη μας, τις υπερβολές μας, με τα όλα μας. Οικογένεια δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι με τα παιδιά. Συνηθίζω να λέω πως σε μια οικογένεια δύο άνθρωποι συναντιόνται, αλλά δύο χωριά μαζεύονται.Στο ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού απάντησε: «Μακάρι θα ήθελα να αποκτήσουμε ένα τρίτο παιδί. Το θέλουμε και οι δύο»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share