Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καταιγιστικός ο Γιώργος Παπαδάκης για τη Μπάγια Αντωνοπούλου: «Μιλάνε για το πώς της φέρθηκα...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

4 Απριλίου 2023 13:07
Καταιγιστικός ο Γιώργος Παπαδάκης για τη Μπάγια Αντωνοπούλου: «Μιλάνε για το πώς της φέρθηκα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Άνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό μιλάνε για το πώς φέρθηκα στη Μπάγια Αντωνοπούλου» είχε αναφέρει στο παρελθόν ο καταιγιστικός Γιώργος Παπαδάκης για τη λήξη της συνεργασίας τους, η οποία σύμφωνα με φήμες δεν ήταν και η καλύτερη. Παράλληλα, δείτε με τι ασχολείται ο μικρός γιος του δημοσιογράφου.

Tι χρεώνουν στο Γιώργο Παπαδάκη

Όπως αναφέρει το ciao, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι, γενικότερα, δεν στηρίζει τους νέους, πως τους συμπεριφέρεται απότομα και σκληρά, με αποτέλεσμα ή να φεύγουν από μόνοι τους ή να τους δείχνει ο ίδιος την πόρτα εξόδου. Αυτά, για να έχει τη θέση του εξασφαλισμένη. Έγινε έξω φρενών, που λέτε, ο δημοσιογράφος με όσα ακούγονται και ακούστηκαν, ειδικά σε σχέση με την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Γιώργος Παπαδάκης και Μπάγια Αντωνοπούλου

Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης on air για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Όσον αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως μεταξύ μας. Εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στο δρόμο, χαιρετηθήκαμε, φιληθήκαμε, την παραμονή των Χριστουγέννων». Και το ερώτημα, βέβαια, που τίθεται εδώ είναι το εξής: Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί εκείνη δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει με τέτοια σαφήνεια;

«Δεν ντρέπεσαι λιγάκι...»: Έκπληκτος ο Γιώργος Παπαδάκης με τη γκάφα της Μαρίας Αναστασοπούλου!

Επικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» με την γκάφα της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία είπε στον αέρα αντί για ΑΝΤ1… ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος, την ώρα που έδινε τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την εκπομπή, από συνήθεια είπε «γράφετε ΣΚΑΪ» με τον Γιώργο Παπαδάκη να μένει έκπληκτος και να της λέει: «Δε ντρέπεσαι λιγάκι;»

«Μας στέλνετε τα μηνύματά σας, γράφετε ΣΚΑΪ… Γράφετε ΣΚΑΪ; Όχι ΣΚΑΪ, δεν γράφετε ΣΚΑΪ… Μπερδεύτηκα βρε Γιώργο, έλα κάτσε κάτω, ηρέμησε» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα «καρφιά» της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη.

γκάφα Μαρίας Αναστασοπούλου σε Γιώργο Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με σκυμμένο το κεφάλι, δήθεν ενοχλημένος από την γκάφα της, την «πείραξε» λέγοντάς τη: «Θυμήθηκε τον ΣΚΑΪ. Σου λείπει ο ΣΚΑΪ; Έχεις εμένα δίπλα σου και σου λείπει ο Οικονόμου; Κυρίες και κύριοι για να συνέλθω πάμε σε διαφημίσεις. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share