Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ούτε Αλιμπέρτη, ούτε Παλαιολόγου: Με αυτή τη γυναίκα έζησε έναν θυελλώδη έρωτα ο Γιάννης Πάριος (photos)

Δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς!

4 Απριλίου 2023 12:48
Ούτε Αλιμπέρτη, ούτε Παλαιολόγου: Με αυτή τη γυναίκα έζησε έναν θυελλώδη έρωτα ο Γιάννης Πάριος (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί οι δύο πιο γνωστές σχέσεις του Γιάννη Πάριου να ήταν με την Σοφία Αλιμπέρτη και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ωστόσο ο γνωστός καλλιτέχνης υπήρξε ερωτευμένος με μία γυναίκα και μάλιστα πολύ λίγα χρόνια πριν.

Ο τραγουδιστής του έρωτα είχε βρει την ηρεμία και την ευτυχία στο πλευρό της αεροσυνοδού Στέλλας Δόντση, μετά τον οριστικό χωρισμό του με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε τότε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso η «μούσα» του Γιάννη Πάριου δεν ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρεία. Βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο και επέστρεψε στη δουλειά της έχοντας στο κινητό της φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού.

«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε prive τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» αναφέρει στην εφημερίδα η ίδια πηγή.

Παρά την μεγάλη αγάπη, το ζευγάρι πλέον έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και περίπου δύο χρόνια.

«Νιώθω μοναξιά...» - Ο θάνατος που «γονάτισε» τον Γιάννη Πάριο

Ο Γιάννης Πάριος δεν έχει κρύψει τη λατρεία του σε ορισμένα πρόσωπα κι ένα εξ αυτών ήταν ένας συνάδελφος, που προσωπικά λάτρευε και θαύμαζε, ετοιμάζοντας το αντίστοιχο «αντίο», όταν πέθανε.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Τόλη Βοσκόπουλο και ο Πάριος τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και λίγα λόγια τον «Πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού.

Το «αντίο» του στον αγαπημένο του Τόλη

Στην ανάρτησή του στο Instagram ο Πάριος, αφού αναφέρει ότι ο Τόλης ερμήνευσε το πρώτο τραγούδι που έγραψε, του εύχεται «καλό ταξίδι».

«Δεν έχω λόγια… Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ, είχα την τύχη και την τιμή να το πεις εσύ. Κάτι τέτοιες ώρες πόσο σε θυμάμαι, κάτι τέτοιες ώρες νιώθω μοναξιά… Καλό ταξίδι αδελφέ μου» έγραψε ο Γιάννης Πάριος, αποχαιρετώντας τον Τόλη Βοσκόπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share