Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Πέτρο Κουσουλο: «Εκτιμώ το Γιώργο Λιάγκα και...»

Τι αποκάλυψε για μια πιθανή τους συνεργασία;

4 Απριλίου 2023 10:11
«Βόμβα» από Πέτρο Κουσουλο: «Εκτιμώ το Γιώργο Λιάγκα και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του «βόμβα» για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα έριξε ο Πέτρος Κουσουλός, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η πρώην σύζυγός του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο δεν έχουμε μπει σε θέμα συζητήσεων. Νομίζω ότι υπάρχει μια αμέριστη εμπιστοσύνη σε ότι αφορά τη συνεργασία που έχω με το Star. Νομίζω ότι οποιαδήποτε συζήτηση θα γίνει, θα υπάρχει προτεραιότητα στο κανάλι που υπαγόμαστε», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα, ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε: «Είναι ευχάριστο όταν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου και πραγματικά εκτιμώ τον Γιώργο και τη δουλειά που κάνει. Θα ολοκληρωθεί πρώτα το συμβόλαιο, θα συζητήσουμε με το κανάλι και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι».

Κλείνοντας, ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε: «Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή έρευνας».

Δείτε το βίντεο

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θα κάνω πρόταση συνεργασίας ούτε στον Τσουρό ούτε στον Κουσουλό»

Τέλος στις φήμες ότι ο Κώστας Τσουρός και ο Πέτρος Κουσουλός θα είναι του χρόνο στο Πρωινό, βάζει ο Γιώργος Λιάγκας. Απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα των ημερών, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Εγώ δεν έχω πολιορκήσει κανέναν. Έχω δηλώσει και για τους δύο δημόσια και για τον Κουσουλό και για τον Τσουρό την εκτίμησή μου επαγγελματικά κι έχω πει ότι δυνητικά αν έμεναν ελεύθεροι θα ήθελα να συνεργαστώ και με τους δύο. Δεν έχω κάνει καμία επίσημη πρόταση.

Ο Κώστας Τσουρός είναι φίλος μου, κάνουμε παρέα το τελευταίο διάστημα αρκετή. Δεν του έχω κάνει καμία επίσημη πρόταση. Στον Κουσουλό δεν έχω κάνει ποτέ ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη πρόταση. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί συνάδελφοι, θα ήθελα να συνεργαστώ αλλά δεν τους έχω κάνει πρόταση και να σας λύσω και την απορία για του χρόνου, ούτε θα τους κάνω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share