Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο Αντώνης Κανάκης: «Αλήθεια κόντεψα να σκοτωθώ...»

Τι εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής;

4 Απριλίου 2023 08:16
Συγκλονίζει ο Αντώνης Κανάκης: «Αλήθεια κόντεψα να σκοτωθώ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τελευταία εβδομάδα εκπομπών διανύει το Ράδιο Αρβύλα κι η παρέα από την Θεσσαλονίκη. Κατά την έναρξη της χθεσινής εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης συγκλόνισε, διηγούμενος μια δυσάρεστη ιστορία καθώς λόγω της βροχής κόντεψε να σκοτωθεί. Με την ευκαιρία, δείτε το πολυτελές αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του.

Έντρομος ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε:

«Καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί αν δεν πλημμυρίσουμε. Δεν φαντάζεστε τι γίνεται εδώ στη Θεσσαλονίκη. Κόντεψα να σκοτωθώ. Όχι, αλήθεια. Κόντεψα να σκοτωθώ, να τρακάρω δηλαδή. Φαντάζομαι πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν, δυστυχώς, τέτοια ατυχήματα και πολλοί κόντεψαν να τρακάρουν. Δεν είμαστε καλά σε αυτή τη χώρα, δεν είναι δυνατόν οι δρόμοι να είναι σε αυτή την κατάσταση.

Ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα

Ρίχνει μια βροχή και μαζεύονται σε όλες τις κατευθύνσεις λίμνες με νερά, οι οποίες παρασύρουν το τιμόνι. Ο άλλος ο οδηγός χωρίς να φταίει ο άνθρωπος, σου πετάει νερό στο παρμπρίζ και χάνεις την ορατότητά σου»

Κόλαφος η Τζούλη Αγοράκη: «Ο Αντώνης Κανάκης ήταν τόσο χυδαίος που αναγκάστηκα...»

Κόλαφος ήταν πριν καιρό η Τζούλη Αγοράκη, η οποία «κατακρεούργησε» τον Αντώνη Κανάκη, αποκαλύπτοντας, πως σε στιγμή που ήταν μαζί του, ο λόγος του ήταν τόσο χυδαίος που αναγκάστηκε να πάρει θέση.

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είχαν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, η Τζούλη Αγοράκη είχε γράψει ένα μακροσκελές κείμενο με τίτλο «Μια πολύ βρώμικη Αρβύλα -Γεμάτη σεξισμό και χυδαιότητα», στο οποίο αποκάλυπτε τι συνέβη όταν βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Αντώνη Κανάκη.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας γράφει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα bovary.gr:

«Πάει περισσότερο από δεκαετία που βρέθηκα σε ένα κοινό τραπέζι με τον Κανάκη, είχε έρθει μόλις από Θεσσαλονίκη, ήρθε αργοπορημένος, παρήγγειλε το φιλέτο του, έλεγε τα χωρατά του, γελούσε και κάποια στιγμή βλέπει όρθιες κάτι νόστιμες κοπελίτσες και αρχίζει τα χυδαία και σεξιστικά αστεία, αδιαφορώντας για εμάς που ήμασταν στο τραπέζι.

Τζούλη Αγοράκη και Αντώνης Κανάκης

Ήταν τόσο χυδαίος ο λόγος του, που αναγκάστηκα να τον συνετίσω, γιατί η βραδιά είχε πάρει μια δυσάρεστη τροπή. Και τότε με κοιτάει με ύφος μπλαζέ και περιπαιχτικό και μου λέει με τη θεσσαλονικιώτικη αξάν του: “Κούκλα μου μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ”. Το είπε ακόμα πιο χυδαία» σημειώνει η Τζούλη Αγοράκη.

«Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δεκάδες αρετές, αλλά στο δικό μου μυαλό έτσι κλείδωσε. Για μένα, αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική. Δεν τα βάζω βέβαια στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο πράγμα λέω σεξιστικά αστεία και άλλο ανεβάζω πορνογραφικό υλικό.

Αλλά αδυνατώ να πιστέψω την πλήρη άγνοιά τους… επί του θέματος. Νομίζω, μαζί σαν ψηφιδωτό ο ένας δίπλα στον άλλο συνθέτουν αυτό το μωσαϊκό του “Ελληνάρα”, που ενώ τεντώνει το χέρι του και τόσο φτάνει, κάνει ένα άλμα και αρπάζει άτσαλα ό,τι βρει μπροστά του, λερώνοντας το» καταλήγει, μεταξύ άλλων η Τζούλη Αγοράκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share