Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Δεν μπορώ να συνέλθω από την Παρασκευή»

Τι συνέβη;

3 Απριλίου 2023 15:53
Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Δεν μπορώ να συνέλθω από την Παρασκευή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΙ, καθώς, όπως ανέφερε, δεν μπορεί να συνέλθει από την Παρασκευή. Τι συνέβη και τα «πήρε» η παρουσιάστρια;

«Ξέρετε τι μου είπαν; Δεν μπορώ να συνέλθω από την Παρασκευή! Για ένα μικρό παιδί που κάνει χημειοθεραπείες και δεν πάει καθημερινά στο σχολείο, που θα πάω εγώ, αλήθεια σας λέω. Με την ευκαιρία, έτσι μοίρασε την περιουσία της με τον Γιώργο Λιάγκα μετά το διαζύγιο.

Γιατί το παιδί λείπει στο νοσοκομείο και επειδή κάπως αλλάζει η εμφάνιση με τις χημειοθεραπείες τού πέταξαν το κουλούρι κάτω τα άλλα παιδιά, το παιδί που είναι 10 χρονών;», είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε στο 6:35…

«Και ρώτησα αν το βλέπουν οι δασκάλες και το βλέπουν», πρόσθεσε επίσης η Φαίη Σκορδά.

«Φύλακας άγγελος» για τη Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που στέκεται στο πλευρό της μετά το διαζύγιο με τον Λιάγκα (photo)

Ένας «φύλακας άγγελος» φαίνεται πως υπάρχει για τη Φαίη Σκορδά μετά το διαζύγιό της με το Γιώργο Λιάγκα. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που στέκεται στο πλευρό της;

Όλο αυτό το διάστημα το πρώην ζευγάρι έχει στο πλευρό του φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που στηρίζουν την απόφαση τους.

Για την Φαίη Σκορδά ο άνδρας που δεν έχει φύγει λεπτό από δίπλα της είναι ο Σάββας Τζεβελέκης, παιδικός φίλος της παρουσιάστριας και νονός του γιου της, Δημήτρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo o νεαρός επιχειρηματίας είναι όλο αυτό το διάστημα το στήριγμά και ο φύλακας άγγελός της. Μπορεί να μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπως σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πάντα είναι δίπλα της ενώ μιλούν συνεχώς στο τηλέφωνο.

Φαίη Σκορδά και Σάββας Τζεβελέκης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share