Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Μαραντίνης «κατακεραυνώνει» τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Πήρα δάνειο για να πληρώσω τη διατροφή - Μακάρι να υπήρχε...»

Σαρωτικός ο γνωστός τραγουδιστής για την κόντρα με την πρώην σύζυγό του

3 Απριλίου 2023 14:22
Ο Μαραντίνης «κατακεραυνώνει» τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Πήρα δάνειο για να πληρώσω τη διατροφή - Μακάρι να υπήρχε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σε πρόσφατη συνέντευξή του «κατακεραύνωσε» τη Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύπτοντας ότι πήρε δάνειο για να της δώσει τη διατροφή και τόνισε ότι μακάρι να υπήρχε καλύτερη διάθεση στο όλο ζήτημα.

Ο διάσημος τραγουδιστής αθωώθηκε μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού για τη διατροφή, επισημαίνοντας πως θα ήταν καλό να ξεμπερδεύουν με όλα αυτά. «Μακάρι να υπήρχε και λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ», σημείωσε χαρακτηριστικά. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το διαζύγιό τους ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Σίγουρα δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο, είναι πολύ στενάχωρο πώς έχει εξελιχθεί, πώς έχει πάει όλο αυτό το πράγμα. Αλλά η ζωή τα φέρνει καμιά φορά αυτά. Αφορούσε ένα χρηματικό ποσό στο οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε. Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν δάνεια, μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε, όπως είχα δεσμευτεί το κανόνισα. Οπότε πλέον αθωώθηκα, όπως ήταν και φυσικό.

Ήταν λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που αν μη τι άλλο τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να συμβουλευτεί ίσως πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του, ώστε ό,τι διαφορές αν υπάρξουν και να προκύψουν να αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας που έτσι κι αλλιώς υπάρχει ακόμα και το καλό των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε, να τελειώνουμε, υπάρχουν τρόποι. Μακάρι να υπήρχε και λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ», εξομολογείται ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το πρόβλημα υγείας του Θοδωρή Μαραντίνη και οι μέρες με τα παιδιά

«Θα είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα γιατί ένα προβληματάκι υγείας που με ταλαιπωρεί εδώ και τέσσερα χρόνια, πρέπει να το φτιάξω επιτέλους. Θα κάνω μια επέμβαση και ευελπιστώ να είμαι σε καλή φάση ανάρρωσης. Την επόμενη εβδομάδα μετά το Πάσχα θα αναρρώσω με τα παιδιά μου».

Με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον τραγουδιστή να ενδιαφέρεται για κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε πως οτιδήποτε μουσικό θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να υπηρετήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share