Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον γάμο του: «Της είπα να συναντηθούμε από κοντά για να συζητήσουμε το θέμα…»

Τι εξομολογήθηκε για την Κρίστη Τσολακάκη;

3 Απριλίου 2023 13:54
«Βόμβα» από τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον γάμο του: «Της είπα να συναντηθούμε από κοντά για να συζητήσουμε το θέμα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μιλώντας για το γάμο με τη δεύτερη σύζυγό του, έριξε τη δική του «βόμβα» για τον τρόπο γνωριμίας τους. Μάλιστα της είχε ζητήσει να συναντηθούν από κοντά για να συζητήσουν ένα θέμα που είχε προκύψει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι σήμερα σε έναν ευτυχισμένο γάμο με την Κρίστη Τσολακάκη, με το ζευγάρι να έχει σήμερα τρία παιδιά μαζί. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η πεθερά του, Μαργαρίτα Μπρόγερ.

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μίλησε για τον τρόπο γνωριμίας του με την αγαπημένη του Κρίστη Τσολακάκη. Η ίδια όπως ανέφερε έκανε δημόσιες σχέσεις στην Άννα Βίσση και εκείνος είχε μιλήσει δύο φορές μαζί της, θέλοντας να κλείσει συνέντευξη με την γνωστή τραγουδίστρια.

γάμος Χατζηνικολάου Τσολακάκη

Χατζηνικολάου - Τσολακάκη: Η γνωριμία τους και ο κεραυνοβόλος έρωτας

«Και τις δύο φορές έφαγα πόρτα. Της είπα λοιπόν να συναντηθούμε από κοντά για να συζητήσουμε το θέμα και πραγματικά ήθελα να της πετάξω πάνω της τον καφέ», ανέφερε αρχικά.

Ο έρωτάς τους ωστόσο ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου ήρθε αιφνιδιαστικά και μέσα σε αυτοκίνητο, όπως είχε αναφέρει ο παρουσιαστής στην εκπομπή του, «Ενώπιος Ενωπίω», «Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία, ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούντζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουντζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω!».

Χάος με τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη...»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ουδέποτε έχει διστάσει να βρεθεί σε μια κόντρα, με τον δημοσιογράφο να αντιπαρατίθεται με πολύ γνωστό πολιτικό πρόσωπο, με αφορμή την επιστροφή του.

Ο Παύλος Πολάκης επέστρεψε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από ομόφωνη απόφαση από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κι αποφάσισε να «ξαναχτυπήσει» με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κόντρα του δημοσιογράφου με τον Πολάκη

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανίων απάντησε σε ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο Twitter αναφορικά με την εν λόγω απόφαση μετά την έγγραφη συγγνώμη του.

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», σχολίασε στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά:

«Περιμένω .ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κάνετε 13 χρόνια ως “δημοσιογράφοι” και μετά τα ξαναλέμε».Λίγη ώρα αργότερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου τον χαρακτήρισε «αμετανόητο», κάνοντας λόγο για «προσχηματική συγγνώμη».

«Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share