Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Αντελίνα Βαρθακούρη: Βγάζει στη...σέντρα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - «Άκουσα κάτι κακό από...»

Τι αποκάλυψε;

3 Απριλίου 2023 11:56
Κόλαφος η Αντελίνα Βαρθακούρη: Βγάζει στη...σέντρα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - «Άκουσα κάτι κακό από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είχαν μιλήσει για την εκπομπή που έκαναν πριν καιρό, με την παρουσιάστρια να είναι κόλαφος και να βγάζει στη...σέντρα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τι κακό άκουσε και δεν της άρεσε;

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είχαν βρεθεί καλεσμένοι στο Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά. Με την ευκαιρία, δε φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Τσακωνόμαστε για τα τραγούδια που θα παίζουν στην εκπομπή», ανέφερε η Αντελίνα για τις διαφορές τους, ενώ ο Χάρης αναφέρθηκε με χιούμορ στον Δημήτρη Ουγγαρέζο...

«Είμαι ο... Ουγγαρέζος της εκπομπής. Η Αντελίνα κάνει κουμάντο, έχει μια εμπειρία παραπάνω... Δεν θα δείχνει σαν ριάλιτι η εκπομπή, τουλάχιστον δεν την ξεκινάμε έτσι », ανέφερε.

Στη συνέχεια η Αντελίνα πρόσθεσε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο...

«Κάτι κακό είπε ο Ουγγαρέζος στο ραδιόφωνο. Δεν σχολίασε καλά την εκπομπή μας. Είναι από αυτά που λέει ο Ουγγαρέζος για μια εκπομπή, πριν η εκπομπή βγει στον αέρα».

Δείτε το βίντεο

Σπαραγμός για την Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πήρα 17 κιλά, πιέστηκα ψυχολογικά, έκανα έναν...»

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη πριν καιρό είχαν παραχωρήσει συνέντευξη σε lifestyle περιοδικό με την παρουσιάστρια να σπαράζει για τα 17 κιλά που πήρε, αποκαλύπτοντας ότι πιέστηκε πολύ ψυχολογικά.

Οι δυο τους αναφέρθηκαν στις δηλώσεις για τη σχέση τους και τις δυσκολίες που έχουν περάσει. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Αναλυτικότερα:

«Η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι έχουμε φτιάξει μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια. Λατρεύω το πόσο η Αντελίνα μάχεται και μοχθεί για να είναι ακλόνητη η οικογένειά μας. Το γεγονός ότι είμαστε ενωμένοι οφείλεται σε εκείνην και τον δυναμισμό της. Είναι γεννημένη αρχηγός» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Δουλεύω στον απόλυτα ανταγωνιστικό χώρο της τηλεόρασης. Τα τελευταία 2 χρόνια πήρα 17 κιλά, για τα οποία δεν δικαιολογούμαι καθώς δεν συνδέονται με θέμα υγείας. Έφαγα και τα πήρα» εξήγησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη

«Πιέστηκα ψυχολογικά, έκανα έναν αγώνα δρόμου για ορισμένα πράγματα, και όχι μόνο για τη δουλειά. Μετά από κάτι τέτοιο, η πίεση κάποια στιγμή ξεσπά» ανέφερε η Αντελίνα Βαρθακούρη, εξηγώντας ότι τα περιττά κιλά της οφείλονται «στο τεράστιο άγχος που βίωσα, σε συνδυασμό με το μεγάλο διάστημα της καραντίνας στη συνέχεια. Δεν είχα ποτέ περιττά κιλά, δεν γνώριζα τη λέξη δίαιτα. Δεν ήξερα πώς είναι να στερούμαι, οπότε έλεγα ‘’έλα, μωρέ, και τι έγινε;’’ και έπαιρνα κιλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share