Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δημόσιο «ξέσπασμα» για τον Βασίλη Καρρά: «Στοπ! Πού πας; Δεν μπορώ να βλέπω έναν άνθρωπο να δυσκολεύεται να...»

Τα λόγια γνωστής τραγουδιού για τον φίλο της

3 Απριλίου 2023 09:07
Δημόσιο «ξέσπασμα» για τον Βασίλη Καρρά: «Στοπ! Πού πας; Δεν μπορώ να βλέπω έναν άνθρωπο να δυσκολεύεται να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Καρράς τον τελευταίο καιρό έχει εντυπωσιάσει με την αλλαγή στην εμφάνισή του, δείχνοντας πως έδωσε μια γενναία μάχη για την υγεία του, κάτι για το οποίο τοποθετήθηκε γνωστή τραγουδοποιός.

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στο After Dark και, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής στιχουργός αναφέρθηκε στην μακρόχρονη σχέση και φιλία με τον Βασίλη Καρρά για τον οποίο, όμως όπως είπε, μια πρόσφατη της δήλωση παρεξηγήθηκε από τα media.

Τα λόγια της Δρούτσα για τον φίλο της

Συγκεκριμένα, η Εύη Δρούτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω στεναχωρήσει ποτέ κανέναν και σε πληροφορώ ότι πολλοί έρχονταν και μιλούσαμε στο σπίτι μου για θέματα δικά τους. Είπα σε ένα παιδί από ριάλιτι και το στεναχώρησα πως «πρέπει να αδυνατίσεις». Με κατηγόρησαν για αυτό και με παίρνει τηλέφωνο το παιδί και μου λέει «κυρία Δρούτσα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, αδυνάτισα και είχατε δίκιο». Αυτό που είπα και για τον Βασίλη Καρρά και το παρεξήγησαν».

«Ο Βασίλης Καρράς είναι φίλος μου, ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχω κάνει πολλή παρέα μαζί του. Του έχω γράψει και τραγούδια. Είναι πολύ καλά στην υγεία του, πάρα πολύ καλά, αλλά όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που τον ξέρεις και δυσκολεύεται να αναπνεύσει, λες «STOP! STOP, που πας; Γιατί εγώ σ’ αγαπάω και σε ξέρω χρόνια». Το λέω γιατί είναι για αυτόν και θα του το έλεγα και έτσι να τον έβλεπα».

«Υπάρχει αναστάτωση, έχει ενοχληθεί...»

Ο Βασίλης Καρράς είδε τις τελευταίες μέρες το όνομά του να εμπλέκεται με δημοσιεύματα αναφορικά με την υποψηφιότητά του στις φετινές εκλογές, ως υποψηφίου στη Θεσσαλονίκη.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτό κάθε άλλο παρά ισχύει, καθώς η κόρη του τραγουδιστή το διαψεύδει σε απόλυτο βαθμό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη επικοινώνησε με δημοσιογράφο της εκπομπής και όπως ο ίδιος είπε: «Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική. Όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια καθώς χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα από ανθρώπους που ρωτούν αν ισχύει. Μας είπε ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα. Όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share