Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Γιώργο Λιάγκα: «Η Μαρινέλλα δεν έχει...»

Η δήλωση που δεν περίμενε κανείς

2 Απριλίου 2023 15:43
«Βόμβα» από Γιώργο Λιάγκα: «Η Μαρινέλλα δεν έχει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του «βόμβα» για τη Μαρινέλλα είχε ρίξει πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας, δηλώνοντας πως δεν έχει πει ωραία τραγούδια!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιάννης Πάριος στο "Πρωινό mou", υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος εν ζωή Έλληνας τραγουδιστής και έκανε έναν παραλληλισμό με την Μαρινέλλα! Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που πήρε διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά.

Μαρινέλλα και Γιώργος Λιάγκας

«Η Μαρινέλλα έχει φοβερή φωνή, δεν έχει πει ωραία τραγούδια όμως...», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, τονίζοντας: «Τα τραγούδια που έχει πει, ας πούμε η Μοσχολιού, δεν τα έχει πει η Μαρινέλλα. Τα τραγούδια που έχει πει η Μαρινέλλα αδικούν την τεράστια φωνή της. Έχει πει δηλαδή, παιδί απ' την Ανάβυσσο με θαλασσί πουκάμισο... να παίζει το τρανζίστορ τ' αμερικάνικα»

«Όταν είχα ξεμπερδέψει από τον Τόλη Βοσκόπουλο...» - «Κεραυνός εν αιθρία» από την Μαρινέλλα για τον τραγουδιστή

Άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρινέλλα. Η γνωστή ερμηνεύτρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον άλλοτε σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο και το επεισοδιακό διαζύγιο. Με την ευκαιρία, δείτε πως έγινε η γνωριμία της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Και το κοινό σ’ αγαπάει όχι μόνο για τα τραγούδια αλλά και γι’ αυτό που είσαι.

Μάλλον επειδή ό,τι καλό κάνεις το παίρνεις πίσω. Δεν έχω βλάψει κανέναν. Τα γκομενικά μου ήταν περιορισμένα. Είχα μόνο σοβαρές σχέσεις που κρατούσαν χρόνια. Και όταν η Τζωρτίνα ήταν 10 ετών και είχα πάρει διαζύγιο από τον Βοσκόπουλο– είχα ξεμπερδέψει για την ακρίβεια γιατί ο Τόλης δεν ήταν το πιο εύκολο αγόρι- αποφάσισα πως οι άντρες είχαν τελειώσει πια για μένα. Δεν ήθελα να δω πότε το παιδί μου κατσουφιασμένο από κάποιο αρνητικό σχόλιο που θα άκουγε για την προσωπική μου ζωή.

Δεν ήταν μεγάλη θυσία;

Ποτέ δεν έκανα θυσίες, μόνο συνειδητές επιλογές. Τα μισά μου χρόνια είμαι μόνη και δεν το’χω μετανιώσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share