Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Μαρία Σολωμού: «Όταν ο Μάριος Αθανασίου μου ζήτησε να χωρίσουμε...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

2 Απριλίου 2023 14:04
Άκρως αποκαλυπτική η Μαρία Σολωμού: «Όταν ο Μάριος Αθανασίου μου ζήτησε να χωρίσουμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά, και προκάλεσε αίσθηση με την εξομολόγησή της, ούσα άκρως αποκαλυπτική. Τι έκανε όταν ο Μάριος Αθανασίου της ζήτησε να χωρίσουν;

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο διάστημα του χωρισμού της από τον Μάριο Αθανασίου, όταν ο γιος τους ήταν 2 ετών.

«Το παιδί 2 χρονών και ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει: “Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο δεν θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα Σαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία”. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η δεύτερη σύζυγος του Μάριου Αθανασίου.

Την ημέρα λοιπόν που ο Μάριος έφυγε, το ίδιο το βράδυ, το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του ακούω τα πατουσάκια του να κατεβαίνει από την κούνια και ήρθε κι έπεσε στη θέση του στο κρεβάτι.

Εγώ από την άλλη μεριά να κλαίω. “Παναγία μου, Χριστέ μου, το παιδί έχει κάτι, διαβάζει το μέλλον, τα μυαλά…” Δεν ρώτησε ποτέ τίποτα. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του ένα χρόνο», αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού.

«Κι εγώ έπαθα σοκ, όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Έλεγα όχι, όχι, μείνε εδώ», συνέχισε η Μαρία Σολωμού για την στιγμή που ο Μάριος Αθανασίου της ζήτησε να χωρίσουν.

Όπως είπε το παιδί της, της λέει «δεν ξέρω πως είναι να έχει φυσιολογική μαμά».

Όπως είπε «ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη» με τον Μάριο Αθανασίου. «Δεν ήθελα να κάνω παιδί. Ο Μάριος Αθανασίου ανέτρεψε την κοσμοθεωρία μου» συμπλήρωσε.

Κατάθεση ψυχής από τον Μάριο Αθανασίου: «Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά στα 17 σε ένα ταξί»

Ο Μάριος Αθανασίου ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για τις συγκλονιστικές εξελίξεις με την υπόθεση στον Κολωνό. Ο ηθοποιός τόνισε ότι η πρόληψη είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τα παιδιά και μίλησε για ένα περιστατικό που είχε τύχει στον ίδιο σε μικρότερη ηλικία. Παράλληλα, σπάνε «κόκκαλα» τα λόγια του για τον Λιγνάδη.

«Υπήρχαν κατά καιρούς αρκετά τέτοια περιστατικά στην ελληνική κοινωνία… Η αναφορά μου όμως, ήταν τα κυκλώματα και όχι στα μεμονωμένα περιστατικά. Στα μεμονωμένα περιστατικά ξέρεις ότι πρέπει να φυλάγεσαι. Δεν αλλάζει η ζωή μας τώρα, από αυτό το περιστατικό, από πριν έπρεπε να έχουμε το νου μας… Τα κυκλώματα λειτουργούν και με αυτούς που δίνουν λεφτά και με αυτούς που βγάζουν και αυτό το πράγμα όλο και περισσότερο ανοίγει και όσο πιο πολύ ανοίγει τόσο πιο πολύ συγκαλύπτεται. Αυτό γίνεται» είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Ο ηθοποιός παρακάτω μίλησε και για το πως ενημερώνει τα παιδιά του σχετικά με αυτά τα θέματα: «Προσπαθώ να φιλτράρω λίγο τις πληροφορίες για να μην έρχονται με τον όγκο που τα μεταδίδει η τηλεόραση… Είμαι ένα βήμα πίσω γιατί η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό… Εγώ απομυθοποιώ με έναν τρόπο την πράξη για να μην φοβάται και κλειστεί στον εαυτό για όλη του τη ζωή. Εγώ λοιπόν, μίλησα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Μου έχει συμβεί με έναν πολύ μικρό τρόπο να με παρενοχλήσουν στα 17 σε ένα ταξί. Όταν το μετέφερα στο παιδί του εξήγησα όλα τα συναισθήματά μου για να καταλάβει ότι αν συμβαίνει κάτι πρέπει να το πει»

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share