Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός για τη Βίκυ Καγιά: «Ήμουν μόνο 17, όταν οι γονείς μου...»

Τι εξομολογήθηκε;

2 Απριλίου 2023 12:24
Σπαραγμός για τη Βίκυ Καγιά: «Ήμουν μόνο 17, όταν οι γονείς μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά βιώνει την απόλυτη ευτυχία από τότε που γνώρισε τον Ηλία Κρασσά και απέκτησε τα δύο παιδάκια της. Το ζευγάρι μένει εδώ και χρόνια σε ένα μοντέρνο σπίτι στα νότια προάστια. Η ίδια με άκρως εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε το διαζύγιο που πήραν οι γονείς της, όταν ήταν μόλις 17.

Με απόλυτη ειλικρίνεια και αποκαλυπτική διάθεση η Βίκυ Καγιά μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ για όλα και για όλους.

Η παρουσιάστρια και fashion expert αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling, στο διαζύγιο των γονιών της, την απόφαση να αποχωρήσει από το GNTM και φυσικά στην σχέση με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

H σχέση με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και η απιστία

«Είναι βαθιά ευαίσθητος και πολύ ουσιαστικά γενναιόδωρος. Σε όλες τις εκφάνσεις του. Και ας μην του φαίνεται πάντα» ανέφερε η Βίκυ Καγιά για τον Ηλία Κρασσά με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. «Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι το λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Η παρουσιάστρια του DTWS ανέφερε ότι μαλώνει συχνά με τον σύζυγό της, κυρίως για τα παιδιά τους, Κάρολο και Μπιάνκα. «Συνέχεια διαφωνούμε για τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο ελαστική και εκείνος πιο προστατευτικός», είπε χαρακτηριστικά στο ΟΚ.

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει βιώσει απιστία στο παρελθόν κατ΄ εξακολούθηση από τον ίδιο άνθρωπο και είναι ένα από τα πράγματα που δεν μπορεί να συγχωρέσει.

Το διαζύγιο των γονιών της Βίκυς Καγιά

«Ήμουν 17. Μόνο πάρτι που δεν κάναμε τότε. Ευτυχώς που χώρισαν γιατί δεν ταίριαζαν, απλά έμενα μαζί για τα παιδιά. Υπήρχαν πολλές εντάσεις. Δεν ήταν ευτυχισμένοι μαζί. Δεν ζήσαμε ακραίες καταστάσεις αλλά στην ατμόσφαιρα υπήρχε συνέχεια μία γκρίνια, μία ειρωνεία, φωνές. Δεν ήταν χαρούμενοι. Οπότε ανακουφιστήκαμε όλοι τότε. Και σε πληροφορώ ότι οι σχέσεις τους από τότε που χώρισαν μέχρι σήμερα είναι πολύ καλές», είπε η Βίκυ Καγιά για το διαζύγιο των γονιών της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share