Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Την...έλουσε με «χρυσό»: Το χλιδάτο δώρο που έκανε η Ντόρα στη Σία Κοσιώνη για το γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη

Κοστίζει μια περιουσία!

2 Απριλίου 2023 12:04
Την...έλουσε με «χρυσό»: Το χλιδάτο δώρο που έκανε η Ντόρα στη Σία Κοσιώνη για το γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντόρα Μπακογιάννη και η Σία Κοσιώνη έχουν μια αρμονική σχέση ως πεθερά με νύφη, με τη μία να... στάζει μέλι για την άλλη όπου σταθεί και την επαφή τους αυτή να «επισφραγίζεται» στο γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα, η γνωστή πολιτικός είχε λούσει με «χρυσό» τη δημοσιογράφο, κάνοντας της ένα χλιδάτο δώρο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2017. Ήθελε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Επίσης, η δεξίωση έλαβε χώρα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, όπου είναι ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε η πεθερά έκανε τότε δώρο στη νύφη ένα οικογενειακό κειμήλιο.

Τι ήταν αυτό; Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που πάνε από γενιά σε γενιά. Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας που ήταν και μια από τις κουμπάρες.

Η... αποθέωση της Σίας Κοσιώνη από την Ντόρα Μπακογιάννη

Η βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή της μίλησε για την παρουσιάστρια και είπε τα καλύτερα.

Όπως σημείωσε: «Η Σία είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος και ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος που εκπέμπει αγάπη. Βεβαίως είναι και μια καταπληκτική επαγγελματίας. Δεν της έστρωσε κάποιος τη διαδρομή της με ροδοπέταλα. Αγωνίστηκε από πολύ μικρή για να γίνει αυτό που είναι σήμερα επαγγελματικά, χωρίς να θυσιάσει και το δικαίωμά της σε μια προσωπική ζωή».

«Εμείς οι γυναίκες αδικούμε τους εαυτούς μας όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στη δουλειά, την καριέρα και την οικογένεια. Είμαστε πολύ πιο δυνατές. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λογικές ότι αυτό δεν γίνεται. Στη δική μου τη γενιά οι περισσότερες φίλες μου που ήταν στην πολιτική διεθνώς, αν εξαιρέσεις τη Χίλαρι Κλίντον, δεν έκαναν οικογένεια. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος. Αν δεν έχεις φίλους, αν δεν έχεις οικογένεια, αν δεν νοιάζεσαι για κανέναν, αν κοιτάς μόνο την καριέρα σου, αποκλείεται να είσαι καλός πολιτικός», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share