Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κανένας Κρατερός Κατσούλης: Αυτόν τον άντρα ονειρεύτηκε ότι θα παντρευόταν η Κατερίνα Καραβάτου!

Δείτε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

2 Απριλίου 2023 11:01
Κανένας Κρατερός Κατσούλης: Αυτόν τον άντρα ονειρεύτηκε ότι θα παντρευόταν η Κατερίνα Καραβάτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής της "Τι λες τώρα" πριν καιρό, αναφέροντας τον άντρα που ονειρεύτηκε ότι θα παντρευόταν. Παράλληλα, έτσι ξεπέρασε το διαζύγιό τους ο Κρατερός Κατσούλης.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, περιέγραψε ένα όνειρο που είδε και ανέφερε με ποια γνωστή προσωπικότητα... παντρευόταν.

Αν και στην αρχή ήταν διστακτική στο να αποκαλύψει το όνομα του ατόμου που την περίμενε στα σκαλιά της εκκλησίας, η Κατερίνα Καραβάτου δεν κρατήθηκε και ανέφερε πως αυτός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Καραβάτου - «Η μαμά μου επέλεξε να φύγει την ώρα που...»

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε μια νέα και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με τη γνωστή παρουσιάστρια να μιλάει τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την Κατερίνα Καραβάτου.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για τη ζωή της

Πώς καταφέρνεις να μην πάρεις την ένταση της δουλειάς μαζί σου στο σπίτι;

Νοιάζομαι τους ανθρώπους που είναι εκεί, θα σκεφτώ πράγματα που έγιναν αλλά προσέχω οι δυναμικές που σχηματίζονται στο γύρισμα να μένουν εκεί. Είναι σημαντικό να υπάρχει μια απόσταση, για να μπορώ να κάνω και τη δουλειά μου σωστά. Έχει τύχει να συγκινηθώ πολύ με κορίτσια και να βάλω ακόμα και τα κλάματα.

Θα μου πεις, «δεν σου είναι δύσκολο εσένα»… Όχι, δεν είναι έτσι, δεν κάθομαι να κλαίω επειδή το φως είναι LED, υπάρχει κάποιος λόγος που κινείται το θυμικό μου και μού συμβαίνουν αυτά. Έχει τύχει και να εκνευριστώ πάρα πολύ αλλά θα το λύσω εκεί. Δεν θέλω να παίρνω τίποτα στο σπίτι μου. Θέλω να είμαι σωστή εκεί που βρίσκομαι και να έχω την ψυχραιμία, την αξιοπρέπεια και τη σταθερότητα να διατηρώ και τη θέση μου και το προϊόν όπως πρέπει.

Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Καραβάτου - «Η μαμά μου επέλεξε να φύγει την ώρα που...»

Φέτος έχεις γυρίσει σελίδα στη ζωή σου, ξεκινάς νέο κεφάλαιο σε όλους τους τομείς. Πώς βλέπεις την Κατερίνα σε αυτό το κομμάτι;

Φέτος βλέπω την Κατερίνα να περπατά. Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Φέτος βλέπω την Κατερίνα να προχωρά. Πέρασα ένα διάστημα που ήταν πολύ μουντό και πολλές φορές έχει υπάρξει και σκοτεινό. Δεν θα μπορούσα να το αποφύγω, ήταν εκεί και έπρεπε να το περάσω. Η διαδικασία δεν ήταν καθόλου εύκολη αλλά μου χρειαζόταν αυτή η ολική επαναφορά. Μου χρειαζόταν ο χρόνος και τον πήρα για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου όπως θα έπρεπε, όπως θα ήθελα για τον εαυτό μου. Και βάζω πρώτο τον εαυτό μου, γιατί αν δεν είμαι εγώ καλά, δεν θα μπορούν να είναι καλά και τα παιδιά μου.

Οπότε έκανα μια μεγάλη προσπάθεια για να σηκωθώ γερή και δυνατή και να προχωρήσω μπροστά για τα παιδιά μου και για μένα. Αυτό θα μπορούσα να πω βλέποντας το τούνελ από το οποίο μόλις έχω ξεμυτίσει. Ήταν πολλές οι αλλαγές και πολλές οι απώλειες. Αυτό που μου είχε πει η ψυχολόγος μου, ειδικά μετά τον θάνατο της μητέρας μου, είναι ότι αυτή ήταν η απόλυτη ενηλικίωση που συμβαίνει σε έναν άνθρωπο. 1μιση χρόνο τώρα πάλεψα να ενηλικιωθώ και νομίζω ότι είμαι σε ένα πολύ καλό σημείο.

Πρόλαβες να πεις στη μητέρα σου αυτά που ήθελες;

Ναι, με τη μητέρα μου είχα μία στενή σχέση από πάντα. Αυτό ήταν κάτι που είχε δημιουργήσει εκείνη, οπότε το ακολούθησα και αργότερα. Όταν μεγάλωσα, υπήρξαν τα πάνω και τα κάτω, αλλά έγινε η σχέση πιο ειλικρινής, γιατί μετά της έλεγα και πράγματα που δεν ήταν ωραία. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και με τον τρόπο που κατάφερα να είμαι δίπλα της όλο αυτό το πολύ άσχημο διάστημα και έτσι δεν έχω κρατήματα μέσα μου ότι έφυγε και δεν ήξερε.

Αισθάνομαι πολύ καλά που μπόρεσα να μεγαλώσω, να της τα πω και είμαι ευγνώμων που ήταν μαζί μου τόσο πολλά χρόνια. Η μαμά μου επέλεξε να φύγει την ώρα που ήμουν στην εκπομπή στο MEGA το Σαββατοκύριακο. Κι αυτό ήταν σημαδιακό. Άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση που έπαιζε στο δωμάτιο και έτσι έφυγε. Επέλεξε να φύγει τότε και αυτό το είδα σαν να μου έλεγε: Κατερίνα προχώρα. Θέλω πάντα να κάνω υπερήφανους και τη μητέρα μου και τον πατέρα μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share