Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη ομοιότητα: Ο γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση τραγουδάει σε κουτούκι - Ίδιος ο πατέρας του

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον βενιαμίν της οικογένειας, Φίλιππο

2 Απριλίου 2023 09:27
Απίστευτη ομοιότητα: Ο γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση τραγουδάει σε κουτούκι - Ίδιος ο πατέρας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γιος του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση σε ένα κουτούκι στο κέντρο της Αθήνας και ο φακός τον απαθανάτισε να τραγουδάει. Ο βενιαμίν της οικογένειας είναι ίδιος με τον αείμνηστο πατέρα του, καθώς η ομοιότητά τους είναι απίστευτη.

Ο 25χρονος Φίλιππος είναι το μικρότερο παιδί της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και κρατά χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις.

Πρόσφατα, ο Φίλιππος Κούρκουλος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας όπου διασκέδασε με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τη σύζυγό του, Ηρώ Σαΐα.

Η Ηρώ Σαΐα δημοσίευσε στα stories της στο Instagram στιγμιότυπα από τη βραδιά, η οποία φαίνεται πως είχε πολύ κέφι. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Φίλιππο Κούρκουλο.

Σε μία από τις φωτογραφίες, ο Φίλιππος Κούρκουλος ποζάρει χαμογελαστός, αγκαλιασμένος με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Φίλιππος Κούρκουλος και Σταύρος Ξαρχάκος

Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε η Ηρώ Σαΐα φαίνεται ο Φίλιππος να τραγουδάει μαζί με τους θαμώνες του μαγαζιού και η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι συγκλονιστική!

Δείτε το βίντεο

Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν από τη Μαριάννα Λάτση

Η Μαριάννα Λάτση είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο και επίσης η πλουσιότερη Ελληνίδα. Ποια θα είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν τα παιδιά της, Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου.

Η οικογένεια Λάτση είναι ισχυρή οικογένεια εφοπλιστών και επιχειρηματιών που βρίσκεται ανάμεσα στις 50 πλουσιότερες του πλανήτη, με συνολική περιουσία που ξεπερνά τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι της Μαριάννας Λάτση στην Εκάλη.

Η Μαριάννα Λάτση είναι Ελληνίδα μεγαλοεπιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου 1953 και είναι κόρη του Γιάννη Λάτση και της Εριέττας Τσουκαλά. Το καλοκαίρι του 1963, λίγα χρόνια μετά την γέννηση της, ο πατέρας της αγόρασε ένα μεταγωγικό πλοίο στο οποίο έδωσε το όνομα της, “Μαριάννα Λάτση”. Σπούδασε στο Λονδίνο οικονομικά και ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις της οικογένειας. Είναι μέτοχος στην EFG Eurobank ενώ συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες του ιδρύματος Λάτση.

Η Μαριάννα Λάτση μαζί με τα παιδιά της Φίλιππο και Εριέττα Κούρκουλου

Επιχειρήσεις του Ομίλου Λάτση

EFG International, με έδρα τη Ζυρίχη.
Lamda Development, με έδρα την Αθήνα.
Paneuropean Oil and Industrial Holdings, με έδρα το Λουξεμβούργο.

Σύμφωνα με «Το βήμα» η Μαριάννα Λάτση έχει πρόσβαση σε τρία ιδιωτικά τζετ, ένα Boeing 757, ένα Boeing 737 και ένα Gulfstream V1, όλα ιδιοκτησίας του πατέρα της, αλλά και σε ελικόπτερα. Παράλληλα, έχει πληθώρα ακινήτων, αλλά και αυτοκινήτων, τα οποία με τη σειρά τους θα κληρονομήσουν τα παιδιά της, Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου, ανεξάρτητα από τις επιχειρήσεις και τα μετρητά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share