Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Όταν η Μαλβίνα Κάραλη αρρώστησε δεν...» - Οι σπαρακτικές ώρες πριν από το θάνατό της

Αποκάλυψη!

1 Απριλίου 2023 23:37
«Όταν η Μαλβίνα Κάραλη αρρώστησε δεν...» - Οι σπαρακτικές ώρες πριν από το θάνατό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαλβίνα Κάραλη έφυγε δυστυχώς πολύ γρήγορα από κοντά μας, με αδελφική φίλη της να πραγματοποιεί αποκαλύψεις για το θάνατό της και όσα έζησε αρκετά χρόνια αργότερα.

Για την αείμνηστη συγγραφέα και δημοσιογράφο, που είχε και μια... επεισοδιακή γνωριμία με το σύζυγό της, η Άννα Αδριανού εξομολογήθηκε: «Είχα ζήσει πολλά περιστατικά με την Μαλβίνα. Ήμασταν φίλες πολλά χρόνια. Γιορτάζαμε μαζί τη μέρα των γενεθλίων μας. Πολλές φορές που της έλεγα τα δικά μου, μου έλεγε "μην στενοχωριέσαι"».

Η Άννα Ανδριανού και η Μαλβίνα Κάραλη είχαν το ίδιο ζώδιο και η Μαλβίνα της τόνιζε χιουμοριστικά πως ό,τι συμβεί στη μία θα συμβεί και στην άλλη. Η Μαλβίνα Κάραλη δεν της το είπε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Όταν αρρώστησε, δεν μου το είπε. Όταν το έμαθα, την πήρα τηλέφωνο και της είπα "είναι δυνατόν; και δεν μου το είπες;". Η Μαλβίνα μου είπε "πώς να στο πω και να σε κάνω να ανησυχήσεις;"».

Ουδείς σχεδόν το ήξερε: Η άγνωστη σχέση της Μαλβίνας Κάραλη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (photos)

Η Μαλβίνα Κάραλη ήταν ένα μοναδικό ταλέντο, που από άλλους αναγνωρίστηκε όσο ζούσε και από άλλους μετά θάνατον, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μάλλον να ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Η σπουδαία Μαλβίνα έκανε τρεις γάμους και απέκτησε τρία παιδιά. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον βιβλιοχαρτοπώλη Βαγγέλη Κάραλη, ο δεύτερος με τον σκηνογράφο Γιώργο Πάτσα και ο τελευταίος με τον συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλο. Απέκτησε τρία παιδιά: την Μελίτα, τον Μίνωα και την Μαριάννα.

Μια φωτογραφία της Μαλβίνας Κάραλη σε ηλικία 29 ετών με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Πάτσα, στο Λονδίνο δημοσίευσε ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Αρης Λουπάσης στα Instagram Stories.

Μαζί της είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον αγαπημένο της Γιώργο Ηλιάδη. Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε: «Η Μαλβίνα Κάραλη με τον σύζυγό της και γνωστό σκηνογράφο Γιώργο Πάτσα, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιώργο Ηλιάδη, έξω από το θέατρο στο Λονδίνο το 1981 όπου παρουσιάζεται το μιούζικαλ "Εβίτα" λίγους μήνες πριν ανέβει και στην Αθήνα από την αγαπημένη ηθοποιό.

Η Μαλβίνα υπήρξε ένα πολυτάλαντο και ευφυέστατο πλάσμα, με ιδιαίτερη μόρφωση, βαθιά κουλτούρα, χειμαρρώδης, ακομπλεξάριστη, και αντισυμβατική που άφησε την δική της ιστορία με τρόπο ξεχωριστό. «Εφυγε» σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share