Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Το 1999 κέρδισα 1 εκατομμύριο...»

Τι δήλωσε για πρώτη φορά;

1 Απριλίου 2023 23:26
Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Το 1999 κέρδισα 1 εκατομμύριο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος πριν λίγους μήνες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της, αλλά τελικά έγινε και παίκτης στο «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;», αφού βοήθησε τον Γρηγόρη να κάνει πρόβα για την καινούργια του εκπομπή. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον ηθοποιό η Βάσω Λασκαράκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε πολύ τυχερός στο παρελθόν αφού κέρδισε το διόλου τότε ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκατομμυρίου δραχμών μαζί με έναν φίλο του όπου με το μερίδιό του κατάφερε να έρθει στην Αθήνα. «Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου» είπε.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε, επίσης, για την αδυναμία που έχει στην κόρη του, για τη συνεργασία με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού, στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», αλλά και για την αγάπη που έχει για το ψάρεμα.

Θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά την εκπομπή «Fishy» και σε ποιες θάλασσες σκοπεύει να ταξιδέψει;

Μιλώντας για το εγχείρημα στην παρουσίαση φέτος στο Mega δηλώνει πολύ ευχαριστημένος. Μάλιστα, προανήγγειλε ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί με νέους κύκλους, το Αιγαίο αλλά και το εξωτερικό.

«Όταν σκέφτηκα το κόνσεπτ Fishy είχα στο μυαλό μου και εσένα. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, έβαλα το ψάρεμα, έβαλα τα νησιά, έβαλα και το μαγειρικό» είπε στον οικοδεσπότη του.

Αναφέρθηκε, όπως ήταν φυσικό και στην κόρη του, Εύα.

«Η Εύα μοιάζει και στους δυο μας, αλλά νομίζω λίγο περισσότερο στη μαμά της. Είναι 8 χρονών έχει τη δική της ταυτότητα και έχει αρχίσει να ανεξαρτητοποιείται».

Στη δε, απορία του Γρηγόρη Αρναούτογλου από που προέρχεται το επίθετό του αποκάλυψε: «Από ψιλοψάξιμο οικογενειακό είναι ιταλοφερμένο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share