Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Είναι έγκυος»: Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην Αθηνά Ωνάση!

Πάγωσε!

1 Απριλίου 2023 23:17
«Είναι έγκυος»: Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην Αθηνά Ωνάση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και η Ντενίζ Σεβέρο μετά από δύο χρόνια γάμου, θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μαζί! Μετά το πολύκροτο διαζύγιο από την Αθηνά Ωνάση, ο Ντόντα, ζει την ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του και θα αποκτήσει παιδί που δεν κατάφερε να του δώσει η Ελληνίδα κληρονόμος!

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η Σεβέρο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

«Μια μικρή καρδιά χτυπά μέσα μου. Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου! Είμαι έγκυος! Ευχαριστώ τον Ντόντα που με έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Το μωρό μας έρχεται. Τώρα υπάρχουν 4 από εμάς! Η Viviane θα είναι πλέον η μεγάλη αδελφή! Σ ‘αγαπώ πολύ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντόντα έχει ακόμη μια κόρη, την 20χρονη Βιβιάν, η οποία μεγάλωσε με την Αθηνά Ωνάση. Η κόρη του Αλβάρο έχασε τη μητέρα της, Σιμπέλ, το 2011, όταν εκείνη έβαλε τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Η απόλυτη ξεφτίλα για την Αθηνά Ωνάση: Το απίστευτο που αναγκάστηκε να κάνει μετά τον χωρισμό!

Δεν γνωρίζαμε τι απίστευτο αναγκάστηκε να κάνει η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της. Πραγματικά η απόλυση ξεφτίλα...

Με τα λεφτά της Αθηνας Ωναση ετοίμαζε τον χλιδάτο γάμο του ο άπιστος πρώην σύζυγός της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με την καλλονή σύντροφό του Ντενίζ Σεβέρο.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, με την τελετή και το after wedding party να πραγματοποιούνται μέσα στον επίγειο παράδεισο του «Vila Vita Parc Resort» στην Πορτογαλία, με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Εκεί φιλοξενήθηκε τόσο το ζευγάρι, που έμεινε στην πιο πολυτελή σουίτα, όσο και οι καλεσμένοι, που δεν ξεπέρασαν τα 150 άτομα.

Ο 45χρονος Αλβάρο μπορεί στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του να μην κατάφερε εξαιτίας των αποκαλύψεων περί απιστίας, να διεκδικήσει τα μυθικά ποσά που αξίωνε, της τάξεως των 400.000.000 δολαρίων, ωστόσο εξασφάλισε ένα σημαντικό ποσό πολλών εκατομμυρίων, το οποίο είχε συμφωνηθεί με την κληρονόμο με ειδικό προικοσύμφωνο πριν από τον γάμο τους.

Στόχος του Βραζιλιάνου Αλβάρο ήταν η γαμήλια τελετή με την πανέμορφη δημοσιογράφο να γράψει τη δική της ιστορία στα lifestyle περιοδικά και τα social media, ξεπερνώντας κατά πολύ το σούσουρο που είχε προκληθεί το βροχερό εκείνο βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου του 2005, όταν ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της δισεκατομμυριούχου κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share