Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο «Παγιδευμένος» Παύλος Ορκόπουλος: Αυτή είναι η κόρη του, Βάσω, που αποφεύγει τη δημοσιότητα (photo)

Σπάνια εμφάνισή της

1 Απριλίου 2023 23:08
Ευτυχισμένος μπαμπάς ο «Παγιδευμένος» Παύλος Ορκόπουλος: Αυτή είναι η κόρη του, Βάσω, που αποφεύγει τη δημοσιότητα (photo)
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, Παύλος Ορκόπουλος, έχει μία υπέροχη οικογένεια με την αγαπημένη του Νίκη Χατζίδου και έχει αποκτήσει 2 κόρες, αλλά και εγγόνια.

Φέτος έχουμε την τιμή να τον απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι», στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παρακάτω υπάρχει μια σπάνια δημόσια φωτογράφιση του ηθοποιού με την κόρη του. Οι δυο τους, όπως θα δείτε, είναι χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι, καθώς ο Πάυλος Ορκόπουλος είναι ιδιαίτερα περήφανος για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Δείτε τη φωτογραφία

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο «Παγιδευμένος» Παύλος Ορκόπουλος: Αυτή είναι η κόρη του, Βάσω, που αποφεύγει τη δημοσιότητα (photo)

«Παγιδεύμενοι»: Οι πρώτες αντιδράσεις των τηλεθεατών - Αποθεώθηκε Ορκόπουλος και Λεβεντογιάννης

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι” έκανε πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 22:00, θα ξετυλίγει το νήμα μιας δυνατής ιστορίας που θα μας καθηλώσει με την καταιγιστική πλοκή και τις συνεχείς ανατροπές της. Παράλληλα, δείτε ποιος υπουργός εμφανίζεται στη σειρά.

Μία δολοφονία ενώνει τον δρόμο δύο ανθρώπων, εγκλωβίζοντάς τους σε έναν κυκεώνα συνταρακτικών αποκαλύψεων. “Παγιδευμένοι” λοιπόν στη δίνη καταλυτικών για τη ζωή τους γεγονότων, αναζητούν την αλήθεια και τη λύτρωση…

Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη και ο Εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος είναι δύο νομικοί που μοιράζονται το ίδιο πάθος στον αγώνα τους για την απόδοση της Δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας ο καθένας εντελώς αντίθετες μεθόδους.

Ο Δημήτρης, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, είναι ειλικρινής και σταθερός, ενώ η Άννα είναι επαναστάτρια, δεν έχει όρια και δεν την σταματάει πουθενά προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους, η διαμάχη είναι αναπόφευκτη.

Ο Δημήτρης θα πιαστεί απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού θα χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδελφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης.

Ο Σπύρος Μαρκέτος, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και Διοικητής της Αστυνομίας, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Ο Εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μία προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη;

Ο Δημήτρης χρειάζεται έναν καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδελφό του. Όλα όσα καταλογίζει στην Άννα μέχρι τώρα, φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να τον σώσει. Θα τον βοηθήσει η Άννα να αποδείξει την αθωότητα του αδελφού του; Είναι ο Θοδωρής πραγματικά αθώος;

Γιατί κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με το τι έκανε τη νύχτα του φόνου; Η μοναδική πληροφορία που τους δίνει, αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα.

Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται σ’ ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν, πλέον, όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ότι η μοίρα τους παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ’ αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα…

Οι αντιδράσεις στο Twitter

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share