Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κωνστατίνα Μπεκιάρη: Σούσουρο με την κούκλα πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη - Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν

Νέα σελίδα στη ζωή της

1 Απριλίου 2023 22:56
Κωνστατίνα Μπεκιάρη: Σούσουρο με την κούκλα πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη - Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει τον τελευταίο καιρό η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, που δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα και τη σόουμπιζ τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τη μεγάλη απόφαση που πήρε μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Μπισμπίκη η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ πριν μερικούς μήνες αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

«Πρωινό στο σπίτι μετά από δεκαετίες, παραιτήθηκα» είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες της από το παρελθόν και προκάλεσε «πανικό». Η ίδια όπως ενημέρωσε έψαχνε παλιές φωτογραφίες και έπεσε πάνω τους, έτσι αποφάσισε να τις μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram.

Κωνστατίνα Μπεκιάρη: Σούσουρο με την κούκλα πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη - Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν

Χωμένη στα πολιτικά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Το μήνυμα της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος (photo)

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Αυτή τη φορά μετά από λίγο ψάξιμο το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε το μήνυμα που έστελνε στους συνδημότες της το μακρινό 2010, όταν έθετε υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στο Λουτράκι.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη έγραφε:

«Σας καλούμε στο συνδυασμό της αλήθειας, της νιότης και της γνώσης

Ας σκεφτούμε έξω από την κονσερβοποιημένη νοοτροπία, όπως τις μεγάλες, ανυπόστατες και ..
..ανέφικτες υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια που εξυπηρετούν ακόμα μεγαλύτερα συμφέροντα.

Σας καλούμε στο συνδυασμό της αλήθειας, της νιότης και της γνώσης για να βγάλουμε μπροστά, νέα πρόσωπα, νέα πράγματα, νέες ιδέες, νέα ιδανικά!
Τολμήστε με την ψήφο σας, τη μεγάλη Δύναμη που κρατάτε στα χέρια σας και ελάτε να χαρίσουμε στον τόπο και τη ζωή μας αυτό που μας αξίζει.
Mε σεβασμό,
Μπεκιάρη Κωνσταντίνα (Ντίνα)
Σύμβουλος Marketing & Επικοινωνίας
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Λουτρακίου – Περαχώρας & Αγ.Θεοδώρων
με την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση
του Παύλου Παύλου»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share