Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Χωρίσαμε αλλά...» - Τρομερές αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά

Όλα όσα είπε

1 Απριλίου 2023 22:36
«Χωρίσαμε αλλά...» - Τρομερές αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομερές ήταν οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά, αφού παραδέχθηκε πως μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά πρόσθεσε σχόλιο για τη διατήρηση της σχέσης τους.

Η απάντησή του στο περιοδικό «Down Town» έβαλε τέλος στα σενάρια, σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, επισημαίνοντας πως ουδέποτε υπήρξε τρίτο πρόσωπο, ενώ και τώρα διατηρούν καλές σχέσεις.

«Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα είναι κάποια πράγματα να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ», είπε ο ίδιος, έχοντας προσφάτως βρεθεί σε έξαλλη κατάσταση.

"Πεθαίνω": Εισαγωγή στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους για τον Γιώργο Λιάγκα!

Γιώργος Λιάγκας: Πεθαίνω! Εισαγωγή στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους! Είναι από εκείνες τις στιγμές που πραγματικά θυμάσαι με θλίψη.

Εκείνες οι στιγμές που σε σημαδεύουν για πάντα. Να φανταστείτε, δεν μιλάμε για εκείνες που είχε περιγράψει δίνοντας σοκαριστική εικόνα ο ίδιος ο Γιώργος. Εκείνες ακόμα τις θυμόμαστε σαν να είμασταν μπροστά. Μεσ στο δωμάτιο που κλείστηκε με …διάγνωση οικογενειακή, η οποια έλεγε ότι έχει γρίπη και σ’ αυτήν οφείλονταν οι αβάσταχτοι πόνοι στην κοιλιά.

Έμεινε λοιπόν “φυλακισμένος” στο δωμάτιο για να μην κολλήσει το παιδί. Παρολίγο όμως, να…καταλήξει ο παρουσιαστής, από περοτονίτιδα. Ευτυχώς, παρά την ατυχία του τότε και την ταλαιπωρία του, ο Γιώργος Λιάγκας, την γλύτωσε.

Έτσι περιέγραψε ο ίδιος την περιπέτεια του τον Μάη του 2011 για την περιτονίτιδα που θα του στοίχιζε τη ζωή: Το πρωί της Τετάρτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Γιώργος Λιάγκας μετά από πολυήμερη παραμονή. Αρχικά ξέραμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη για επέμβαση σκωλικοειδίτιδας. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα ήταν αρκετά πιο σοβαρά…

Ήμουν τυχερός! ”Δεν ήταν απλή σκωληκοειδίτιδα, ήταν κάτι παραπάνω. Δεν έχει σημασία τώρα, πέρασε. Σημασία έχει ότι η υγεία του έχει πλέον αποκατασταθεί.” εξήγησε σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο θεράπων ιατρός του.

Γιώργος Λιάγκας: Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

Δύο φορές. Την πρώτη φορά όταν βγήκε, την δεύτερη, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Πέτρου Κωστόπουλου. Συζητώντας την σκωληκοειδίτιδα που έπαθε ο Πέτρος Κωστόπουλο και διακομίσθη στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε μία ανάλογη περιπέτεια υγείας που του είχε συμβεί, αρκετά πιο σοβαρή από αυτήν του Πέτρου Κωστόπουλου, μιας και ο ίδιος είχε υπερβεί το στάδιο του απλού σκωληκοειδή παθαίνοντας περιτονίτιδα. Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας όμως ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας για την περιπέτεια της δικής του υγείας, που έβαλε σε πραγματικό κίνδυνο τη ζωή του.

”Από την προηγούμενη Τρίτη μού είχε σπάσει η περιτονίτιδα στο σπίτι και έκανα αυτοδιάγνωση νομίζοντας ότι είναι γαστρεντερίτιδα. Δύο μέρες ήμουν με σπασμένη περιτονίτιδα -με όσα δυσάρεστα αποτελέσματα θα μπορούσε να έχει αυτό- και δεν το έλεγα σε κανε΄ναν και έκανα μόνος μου αγωγή γαστρεντερίτιδας. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η κατάστασή μου την Πέμπτη το βράδυ που ήρθα εδώ δεν ήταν καλή.” είπε χαριτολογώντας.

΄Δραματική η κατάσταση! Όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο δεν ήταν καθόλου για γέλια! Η σπασμένη περιτονίτιδα μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, πόσο μάλλον αν δεν κάνεις τίποτα για δύο μέρες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share