Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Στην φόρα η περιουσία της Μαρίνας Πατούλη: Τα τεράστια ποσά, τα ακίνητα και όσα πήρε μετά τον χωρισμό με τον Γιώργο Πατούλη

Στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία

1 Απριλίου 2023 22:31
Στην φόρα η περιουσία της Μαρίνας Πατούλη: Τα τεράστια ποσά, τα ακίνητα και όσα πήρε μετά τον χωρισμό με τον Γιώργο Πατούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη χώρισε πριν από έναν χρόνο με τον Γιώργο Πατούλη, σε ένα διαζύγιο που είχε προκαλέσει αίσθηση, με την ίδια πάντως να έχει «στρώσει» ξανά τη ζωή της τον τελευταίο καιρό.

Η ίδια γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Φιλολογία, στο τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως φιλόλογος, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Αθήνα και Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Saint Joseph» στην Πεύκη και κατόπιν σε δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Από το 2017... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share