Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εξομολόγηση ψυχής από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν»

«Εγώ κοιτάζω να είμαι σωστή και να μην χρειάζεται να ζητήσω εγώ από ανθρώπους»

1 Απριλίου 2023 21:46
Εξομολόγηση ψυχής από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα του OPEN Weekend και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου σε event μόδας. Μέσα σε όλα, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην πρόσφατη αναφορά που έκανε για εκείνη η Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με τον πόλεμο που δέχθηκε από τα media, όσο και στην τηλεοπτική της επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε πως «η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Διαπιστώνω ότι σε πολλές από τις τοποθετήσεις της, αναφερόμενη σε εμένα, είναι σαν να με ξέρει. Με ερμηνεύει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δεν θα μιλήσω για bullying, δεν θα πάρω θέση για όλα αυτά, θα πω όμως ότι σίγουρα οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μοιραστεί κοινές εμπειρίες και έχουν περάσει από ένα άλλο στάδιο κοινό σε άλλες φάσεις της ζωής τους μπορούν και καταλαβαίνονται».

«Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν, δεν αναμένω και δεν προσδοκώ κάτι. Εγώ κοιτάζω να είμαι σωστή και να μην χρειάζεται να ζητήσω εγώ συγγνώμη από ανθρώπους. Οπότε αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό».

«Ασφαλώς και θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση και ασφαλώς είναι κάτι που αγαπώ. Μιλάμε για ένα αντικείμενο το οποίο κάνω με πολλή αγάπη. Χρονικά όμως να πω πότε μπορεί να τοποθετηθεί αυτό το κομμάτι της επιστροφής, σίγουρα δεν είμαι σε θέση τώρα ούτε να σκεφτώ ούτε να το προγραμματίσω. Θα πω όμως ότι σίγουρα αυτό το οποίο με το καλό θα επιλέξω να κάνω θα με γεμίζει πάρα πολλά. Πλέον όμως, επειδή δεν έχω συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου, είμαι πολύ πιο ανοιχτή στο να ακούσω και το έντσικτο μου περισσότερο το οποίο, τώρα που το σκέφτομαι, το είχα λίγο κοιμίσει παλαιότερα και κυρίως να εμπιστευθώ ανθρώπους που βλέπουν πράγματα. Ένας ωραίος συνδυασμός θα γίνει και όταν θα έρθει η ώρα θα είμαι εκεί σε ετοιμότητα και με αντανακλαστικά» πρόσθεσε, ακόμα, η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share