Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Μαρία Σολωμού: «Οι άνδρες της ζωής μου με ήθελαν και λίγο δική τους μαμά»

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

1 Απριλίου 2023 20:05
«Βόμβα» από Μαρία Σολωμού: «Οι άνδρες της ζωής μου με ήθελαν και λίγο δική τους μαμά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά και αποκάλυψε κάποιες πικάντικες λεπτομέρειες τις οποίες δεν γνωρίζαμε. Μίλησε, επίσης, και για την πορεία της ως μητέρα δίπλα στον γιο της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο διάστημα του χωρισμού της από τον Μάριο Αθανασίου, όταν ο γιος τους ήταν 2 ετών.

«Το παιδί 2 χρονών και ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει: “Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο δεν θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα Σαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία”», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Για την αντίδραση του γιου τους: «Την ημέρα λοιπόν που ο Μάριος έφυγε, το ίδιο το βράδυ, το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του ακούω τα πατουσάκια του να κατεβαίνει από την κούνια και ήρθε κι έπεσε στη θέση του στο κρεβάτι.

Εγώ από την άλλη μεριά να κλαίω. “Παναγία μου, Χριστέ μου, το παιδί έχει κάτι, διαβάζει το μέλλον, τα μυαλά…” Δεν ρώτησε ποτέ τίποτα. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του ένα χρόνο», είπε η Μαρία Σολωμού.

Ενώ αποκάλυψε για την αντίδρασή της: «Κι εγώ έπαθα σοκ, όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Έλεγα όχι, όχι, μείνε εδώ», είπε η Μαρία Σολωμού για την στιγμή που ο Μάριος Αθανασίου της ζήτησε να χωρίσουν.

Η δημοφιλής ηθοποιός μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και για τους άνδρες που έχει γνωρίσει...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share