Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Όταν γέννησα το τρίτο μου παιδί...» - Η ενόχληση της Ελίνας Παπίλα στην εκπομπή της

Τι συνέβη;

1 Απριλίου 2023 19:04
«Όταν γέννησα το τρίτο μου παιδί...» - Η ενόχληση της Ελίνας Παπίλα στην εκπομπή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το bullying που δέχονται οι άνθρωποι με παραπάνω κιλά και συγκεκριμένα με την περίπτωση της Lana Del Rey ασχολήθηκαν απόψε στην εκπομπή Είμαστε μαζί, στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια, Ελίνα Παπίλα, εξομολογήθηκε ορισμένα σχόλια που διάβαζε μετά από την εγκυμοσύνη της για το τρίτο της παιδί.

«Μπορεί να της αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, όπως αρέσει και σε εμένα. Εγώ στο τρίτο παιδί ήρα ξανά αρκετά κιλά και ποτέ δεν ήμουν skinny και ποτέ δεν έχω υπάρξει πάρα πολύ αδύνατη. Πάντα είχα τα κιλά μου και χωρίς εγκυμοσύνη. Απλά κάποιο καλοκαίρι μου άρεσε να τρώω όλη μέρα παγωτά γιατί έτσι ήθελα. Όταν γέννησα το τρίτο παιδί, μου έγραφαν μετά από ένα χρόνο πότε γεννάς; Με γελάκια» δήλωσε η Ελίνα Παπίλα.

«Όταν γέννησα το τρίτο μου παιδί...» - Η ενόχληση της Ελίνας Παπίλα στην εκπομπή της

«Εμένα με στενοχωρεί ότι δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να στενοχωρήσουν έναν άνθρωπο. Τι θέλω να πω, ότι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης ή κάποιου προβλήματος ή για κάποιο λόγο παίρνεις κιλά, ε και τι έγινε; Γιατί κάποιος μπαίνει σε ένα κινητό ή σε έναν υπολογιστή και πληκτρολογεί τέτοια σχόλια; Θα σου πω την άποψή μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος, που έχει παραπάνω κιλά και δεν θέλει να τα χάσει. Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα πιο αδύνατο, πιο κομψό ή της δικής μας αισθητικής σώμα. Εγώ θέλω να πω για αυτούς που στέλνουν τέτοια μηνύματα που διάβασα για την Lana Del Rey και για άλλες περιπτώσεις, όταν δείχνεις με τον δάχτυλο κάποιον, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα» πρόσθεσε η Ελίνα Παπίλα.

«Καρφιά» Ανδρέα Μικρούτσικου για Ελίνα Παπίλα: «Η εκπομπή της είναι ό,τι πιο παλιό κυκλοφορεί...»

Η Ελίνα Παπίλα έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19/3) στον ANT1. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε μέσα από την «Super Κατερίνα» να κάνει το δικό του σχόλιο τόσο για την εκπομπή, όσο και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, κάνοντας λόγο για «παμπάλαια τηλεόραση».

«Τα έχω παρακολουθήσει όλα, και την εκπομπή και τον ανταγωνισμό, που είναι τα δύο ταξιδιωτικά, ο Πετρετζίκης και ταινίες. Στην ουσία παίζει σε ελεύθερο έδαφος. Εγώ είδα την εκπομπή και είναι σε όλα τα επίπεδα ό,τι πιο παλιό λειτουργεί αυτή τη στιγμή και υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όχι απλώς παλιά τηλεόραση, που είναι ένα αστείο του Μουτσινά, αλλά παμπάλαια. Το τι στήλες υπάρχουν, κάτι παιχνιδάκια ανύποπτα. Κάποια στιγμή κρατούσαν κάτι κάρτες και έλεγε ο ένας τη γνώμη του για τον άλλο. Κάτι που κάνουμε σε καλεσμένους, σε ζευγάρια, το έκαναν αυτοί μεταξύ τους», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν μιλάω για τα παιδιά που συμμετέχουν, μιλάω για τις ρουμπρίκες και την ιδέα της εκπομπής γενικά», διευκρίνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Επέστρεψε στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Ήμουν στον άλλο κόσμο»!

Αν και ταλαιπωρήθηκε αρκετά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε και πάλι «παρών» και σήμερα βρέθηκε στο πόστο του, στο πάνελ της εκπομπής "Super Κατερίνα".

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας, νοσηλεύτηκε στην εντατική και βέβαια όλα όσα πέρασε τις τελευταίες μέρες είχαν αντίκτυπο και πάνω του καθώς φαινόταν εμφανώς αδυνατισμένος.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής, μίλησε για τη στήριξη που είχε από την σύντροφό του, Ελένη, τονίζοντας πως όλες τις ημέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο, εκείνη ήταν δίπλα του.

«Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος για τον τρόπο που με αντιμετώπισαν στο νοσοκομείο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν δίπλα μου η Ελένη. Θέλω να την ευχαριστήσω. Της βγήκε η ψυχή. Ήταν εκεί, να απαντά στον κόσμο. Με συνέπεια. Ήμουν στον άλλον κόσμο, αλλά ήταν εκεί. Με αγάπη, συνέπεια. Να προσπαθεί. Ας το αφήσουμε πίσω τώρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share