Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγωνία για την ζωή του Λάκη Λαζόπουλου: Θρίλερ

Τραγικές στιγμές!

1 Απριλίου 2023 17:39
Αγωνία για την ζωή του Λάκη Λαζόπουλου: Θρίλερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μοναδικό flashback μοιράστηκε πέρσι στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ο Παύλος Σταματόπουλος αφού αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που μετράει αρκετά χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα μίλησε για τότε που είχε πιάσει φωτιά ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA και φώναζε στους διαδρόμους ο Λάκης Λαζόπουλος να κατέβουν όλοι κάτω.

Η αποκάλυψη του Σταματόπουλου για την φωτιά στον ALPHA

Με αφορμή την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA που έσκασε σαν "βόμβα" στα τηλεοπτικά ο Παύλος Σταματόπουλος θυμήθηκε την πρώτη ημέρα της στο κανάλι, πριν από 15 χρόνια, κι ένα απίστευτο περιστατικό που είχε συμβεί και λίγοι γνώριζαν μέχρι σήμερα.

«Την περίοδο που πήγαμε στον Alpha κάναμε μια μεγάλη σύσκεψη για το τρέιλερ. Τι τρέιλερ να κάνουμε; Έχει έρθει ήδη η Ελένη Μενεγάκη. Μετά από χρόνια μετακομίζει σε άλλο κανάλι, τι είναι αυτό το τρέιλερ που θα σηματοδοτήσει αυτή την αρχή; Καθίσαμε ένα οκτάωρο, εγώ με την Ζαρίφη φάγαμε και όλο το ντελίβερι και έπιασε φωτιά και το κανάλι. Ήταν η βραδιά που στην Παύλου Μελά είχε πιάσει φωτιά, μας φώναξε από κάτω ο Λάκης Λαζόπουλος “παιδιά έχει πιάσει φωτιά, τι κάνετε πάνω;” και κατεβήκαμε όλοι έξω στο δρόμο. Ήταν εκείνη την περίοδο. Αυτό που έχει χαρακτηριστικό η Ελένη είναι ότι κάνουμε συσκέψεις και τελικά σκέφτεται η ίδια το τρέιλερ»

Δείτε ακριβώς όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω απόσπασμα:

«Ασχολείται μαζί μου ένας…» - Άγρια «καρφιά» στον Λάκη Λαζόπουλο

Αγρια «καρφιά» δέχθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, που πρόσφατα είχε βρεθεί εκτός εαυτού, με μια γυναίκα, η οποία είχε ανοίξει τρομερή κόντρα μαζί του στο παρελθόν, να αφήνει ξανά… μπηχτές σε μια τελευταία της συνέντευξη.

Ο λόγος γίνεται για την Έφη Σαρρή, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και αναφέρθηκε στον ηθοποιό και παρουσιαστή, με αφορμή μια ατάκη ενός… έτερου Λάκη, με τον Γαβαλά να κάνει λόγο για την «καλή Σαρρή των 90’s».

Η δημοσιογράφος του Open της ζήτησε να μην φοβηθεί και πως δε θα τη ρωτήσει για τον Λαζόπουλο, αλλά η Σαρρή δεν έχασε την ευκαιρία της, λέγοντας πως η υπόθεση αυτή είναι ρετρό και βαρετή. Πρόσθεσε, δε, ότι για ακόμη μια φορά ένας… Λάκης ασχολείται μαζί της και τη σχολιάζει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share