Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Π@πατζες, χασκογελάει την ώρα που...»: Το Twitter «καρφώνει» τον Νίκο Ευαγγελάτο - Τα σχόλια που έγιναν viral

Στο στόχαστρο ο δημοσιογράφος

1 Απριλίου 2023 14:54
«Π@πατζες, χασκογελάει την ώρα που...»: Το Twitter «καρφώνει» τον Νίκο Ευαγγελάτο - Τα σχόλια που έγιναν viral
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Twitter «κάρφωσε» για άλλη μια φορά τον Νίκο Ευαγγελάτο και αρκετά σχόλια έγιναν viral στο διαδίκτυο. Σημειώνεται, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος δέχεται...πυρά από τους χρήστες.

Μια συνομιλία με τη Νίκη Κεραμέως ήταν αρκετή για να βάλει «φωτιά» στο Twitter. Οι χρήστες δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα αναφέρθηκαν για τα σχολεία και τα πληκτρολόγια ξεκίνησαν να γράφουν.

Παράλληλα, ζήτημα στο Twitter έγινε και η κάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου για την τρομοκρατική επίθεση στου Ψυρρή πριν λίγες μέρες που τελικά απετράπη.

Το πήραν απόφαση Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος: Έτσι θα μοιράσουν την τεράστια περιουσία στα παιδιά τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, μετά από μια μεγάλη πορεία στην τηλεόραση και όχι μόνο, έχουν δημιουργήσει το δικό τους κομπόδεμα και είναι βέβαιο, ότι τα παιδιά τους θα κληρονομήσουν μια σπουδαία περιουσία στο μέλλον.

Αυτά που αναμένεται να πάρουν ο Λάμπης, η Λυδία και ο Νικόλας Ευαγγελάτος δε θα είναι λίγα. Πρόκειται για χρήματα, σπίτια και επιχειρήσεις, με τους γονείς τους να θριαμβεύουν ακόμη και σήμερα, περίπου 30 χρόνια από την πρώτη φορά, που τους γνωρίσαμε.

Οι μεγάλοι μισθοί, η επιχορήγηση και οι βίλες-τέρατα

Στο τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ και βρέθηκε σε παρόμοιο επίπεδο με τον Alpha, το μηνιαίο ποσό κινείται γύρω στις 15.000€ για τη Στεφανίδου. Παρόμοια είναι και η συμφωνία για τον Ευαγγελάτο στο Mega, όντας από τους καλοπληρωμένους.

Παράλληλα, ο Ευαγγελάτος, που δεν έχει κρύψει και τη λατρεία για την πεθερά του, απάντησε για την επιχορήγηση από την κυβέρνηση, που πλησίασε τα 860.000 ευρώ στην καμπάνια «Μένουμε σπίτι».

«Αυτοί που κατασκεύασαν αλλά και αυτοί που διέσπειραν αυτή τη συκοφαντία των 860.000 ήξεραν καλά το μέγεθος του ψεύδους. Γιατί αν είσαι δημοσιογράφος και αναφέρεις ένα ποσό κατόπιν έρευνας μπορεί να πέσεις και… λίγο έξω. Αν όμως αναφέρεις ένα ποσό που μπορεί να είναι 2,3,4,5,6 ή και 7 (!) φορές φουσκωμένο δεν μπορεί να κανείς λάθος. Έχεις άλλο στόχο», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η οικία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, είναι μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share